Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Valisi Şahin: 'Deplasman Yasağının Kaldırılmasına Sıcak Bakıyoruz'

İstanbul Valisi Şahin: 'Deplasman Yasağının Kaldırılmasına Sıcak Bakıyoruz'

Batuhan
20.09.2016 - 11:29

İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kalması ile ilgili olarak 3 büyük kulübün başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantı sonunda açıklama yapan Vali Şahin 'Deplasman yasağının kaldırılmasına ve bunun yumuşatılmasına sıcak bakıyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliğinde gerçekleşen toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan katıldı.

Toplantı sonrası Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ şunları söyledi: Biz Kulüpler Birliği olarak deplasman yasağının kalkması konusunda sağlayacağımız olanakları ilettik. Valimiz de Perşembe günü yapılacak İl Güvenlik Kurulu sonunda bizi sevindirecek bir haber çıkacağını ümit ediyorum.

Vali Şahin: 'Yasağın kalkmasına sıcak bakıyoruz'

Vali Şahin: 'Yasağın kalkmasına sıcak bakıyoruz'
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valisi Vasip Şahin de şunları söyledi: Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı’na ve kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Bugün güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelere daha sonra da devam edeceğiz. Biz futbolu bir temaşa oyunu olarak görüyoruz. Bunu vatandaşlarımız tarafından da böyle algılandığını düşünüyorum. Tüm kulüpler bu noktada elinden gelen katkıyı verecekler. Deplasman yasağının kaldırılmasına ve bunun yumuşatılmasına sıcak bakıyoruz. Perşembe günü yapılacak İl Güvenlik Kurulu toplantısı bunun üzerine olacak.

AMK Spor

Sizce deplasman yasağı kaldırılmalı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

Boşuna kaldırmayın.Bugüne kadar hiçbir konuda güvenlik sağlayamadığınız gibi bu konuda da sağlayamıyacaksınız.Yasak kalktıktan sonraki ilk derbi olan bjk-gs ... Devamını Gör

Burak Alp Tekin

Güvenlik önleminden şüpheniz olmayacaksa, kaldırın tabi.

conistr

hatta tribün ayrımı da kalkmalı ama 100 seneye anca görürüz herhalde