Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’un yeni taksisi karşınızda..

İstanbul’un yeni taksisi karşınızda..

yakup ahmet şahan
21.01.2015 - 16:48 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 13:29

İstanbul’un yeni taksisi karşınızda..

İstanbul taksi sistemi projesi kapsamında değişikliğe gidilecek İstanbul taksilerin yeni yüzü Transit 2014 fuarında tanıtıldı.

   Yeni proje sayesinde sürücü ve yolcu güvenliği ön planda tutulacak ayrıca 134 no lu çağrı merkezi sayesinde duraklarda taksi beklemeye son verilecek. Bu sayede istanbullulara da taksicilere  de  büyük kolaylık sağlanmış olacak. 134 no lu hattı arıyarak bulunduğu yere araç isteyen bir müşteriye o bölgeye en yakın araç yönlendirilecek ve müşteri istediği yere bırakıldığında ise taksi en yakın durağa gidecek. Böylece trafikte dolaşması da önlenen taksi trafiğin de rahatlamasına neden olacak.

   Yolcular seyahat sırasında tutar ve rotayı önlerindeki ekranlardan takip edebilecek ayrı yeten acil durum butonu olacak. Sıkıntılı bir durumda yolcu da taksici de acil butonunu kullanarak ekip çağırabilecek. İsteyen taksi şoförleri kredi kartı ile ödeme alabilecek ve taksicilerin hepsi sigortalı olacak. Bu gelişmelere sayesinde İstanbul’a büyük bir artı sağlayacak olan taksi sistemi projesi yakın zamanda İstanbul da ki 18.000 taksiyi de kaplamış olacak.

Kaynak: http://www.forumbilisim.net/istanbulu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın