Görüş Bildir
Banu Parlak Davasında Çeteye Para Verdiği İddia Edilen Engin Polat'tan Akılalmaz Savunma
Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, kara para aklama ve vergi kaçırmanın yanı sıra Banu Parlak'la olan davası da sürüyor. Bugün Banu Parlak ile birlikte mahkemeye çıkan Dilan Polat - Engin Polat çiftinin yaşadıkları oldukça dikkat çekiyor. Çeteyle ilişkisi olduğu iddia edilen Engin Polat'ın savunması ortaya çıktı.
Zeynep Bastık Konserinde Aşka Gelen Bülent Şakrak Sevgilisini Öpmelere Doyamıyorken Görüntülendi!
Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, 2023 yılında 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmeleriyle herkese büyük bir şok yaşatmıştı. İkilinin ayrılığının üstünden pek çok iddia gündeme gelmişti. Daha sonra herkes kendi hayatına dalmış ve yeni aşklara yelken açmışlardı. Bülent Şakrak, daha önce sosyal medyada paylaşmadığı sevgilisi ile Zeynep Bastık konserinde sarmaş dolaş görüntülendi!
Reklam
Reklam
Reklam
Okullar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan Öğrencilerin Okulda Törenle Karşılandığı Gurur Dolu Anlar
Başarının takdir edilmesi ve kutlanması herkes için önemli. Başarıya ulaşmanın ardından bu durumun takdir edilmesi ve özel bir şekilde kutlanması, her birey için büyük bir değer taşır. Özellikle genç yaşlarda başarının kutlaması, bireyin kendini daha değerli hissetmesine olanak sağlar ve bu da onun daha çok başarı elde etme arzusunu körükler.
Reklam
Reklam
Reklam