Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un Göbeğinde 'Çakarlı' Maganda: 'Polisim' Dedi, Kendisine Yol Vermeyen Sürücüyü Bıçakladı

etiket İstanbul'un Göbeğinde 'Çakarlı' Maganda: 'Polisim' Dedi, Kendisine Yol Vermeyen Sürücüyü Bıçakladı

İstanbul'da Hadımköy mevkiinde, iddiaya göre bir sürücü kendisine yol vermeyen aracın önünü kesti. Dakikalar süren tartışmanın ardından, M.E.U. adlı kişi, tartıştığı vatandaşı bıçakladı.

Sürücünün yolunun kesildiği ve tartışmanın yaşandığı anlar, telefon kamerası tarafından kaydedildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aracında çakar bulunan lüks minibüs sürücüsü, öndeki araç yol vermeyince önüne kırdı

Aracında çakar bulunan lüks minibüs sürücüsü, öndeki araç yol vermeyince önüne kırdı

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul'un Hadımköy mevkiinde yaşanan olayda lüks minibüsüne çakar tertibatı kuran M.E.U. adlı kişi, kendisine yol vermeyen Dadaş Aras'ın önünü kesti. 

Polis olduğunu söyleyen ve Aras'a kendisine neden yol vermediğini soran M.E.U. ağza alınmayacak küfürler etti. Aras o esnada, telefonunun kamerasıyla hem trafik magandasını hem de aracını görüntüledi.

Görüntü alınmasına sinirlenen ve küfürler eden M.E.U., Aras'ı 5 yerinden bıçakladı

Görüntü alınmasına sinirlenen ve küfürler eden M.E.U., Aras'ı 5 yerinden bıçakladı

Aras'ın kendisini ve aracındaki çakar düzeneğini kamerasıyla kaydetmesine sinirlenen M.E.U., kaydın sonra ermesinin ardından Aras'ı 5 yerinden bıçakladı.

Çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri Aras'ı hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polislerse parmak izi çalışması ile, kaçan M.E.U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

Sürücü, o anları kamerasıyla böyle görüntüledi... 📹

'İstanbul'un göbeğinde polisim diye magandalık yaptılar'

'İstanbul'un göbeğinde polisim diye magandalık yaptılar'

Aras, yaşadığı anları böyle anlattı:

'Araç arkamdan siren çalarak geliyordu. 'Yol ver' diye bağırıyordu. Ben de yol verdim sağa kaydım soluma gelerek bana neden yol vermiyorsun diye küfür etti. Ben de ne küfür ediyorsun polis küfür eder mi dedim. O da bana ben senden yol istiyorum vermiyorsun dedi. Birden hızlandı aracıyla önümü kesti. Arabadan indi yanıma geldi. 'Ben polisim, dur' diyerek ehliyetimi istedi. Elini beline koyduğunda silahını gördüm. Ben de bunun üzerine polis mi diye düşündüm. Çünkü İstanbul'un ortasında üç şeritli yolda önünüzü bir araç kesiyor ben de tekrardan kimliğini sordum. 'Sen kimsin?' dedi. Ben de videoya almaya başladım. Ben videoya almaya başlayınca bana küfür etmeye ve tehdit etmeye başladı. Ben de arabadan indim ve çakarın yandığını göstermek için videoya aldım. Ama bu sırada hala polis mi diye düşünmeye devam ettim. Bu sırada ben video kaydını durdurdum ve araca doğru yönelmeye başladığımda ensemden bir ses duydum. Ben yere uzandım düştüm. Bir baktım beni bıçaklıyor. Allah'ım kimsenin başına vermesin. Ben arabanın altına girdim sürünerek. Arkada bir gri aracın olduğunu gördüm. Sürünerek aracın içine attım kendimi. Allah razı olsun beni o yetiştirdi hastaneye. Kan kaybından ölebilirdim. İstanbul'un göbeğinde polisim diye magandalık yaptılar'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
567
122
56
14
13
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ülke öfke dolu kontrol bozukluğu yaşayanların doldurduğu tımarhaneye döndü de orta doğu kafasına ve siyasi güce sahip olanların zenginlerin mafya babalarının... Devamını Gör

Vedat Kaplan

Devletimiz sağolsun her türlü pisliği dışarıya saldığı için insanlar cesaret alıyor bana bir şey olmaz diye

Equal

Bu çelimsiz dalyarak muhtemelen bilmemkim abinin bilmemnesi, o yüzden ceza almayacak. Adını soyadını paylaşsanız da, bilsek. Karşılaşırsak sorgusuz sualsiz d... Devamını Gör

Art Ankara

Muhammed Enes Uysal diye geçiyor haber sitelerinde "henüz yakalanamamış" mış....