Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Metro Hatlarını Görünce İlk Akla Gelen Şeyler

İstanbul Metro Hatlarını Görünce İlk Akla Gelen Şeyler

MakinistF
08.02.2018 - 04:06

M1A - Yenikapı - Atatürk Havalimanı / M1B - Yenikapı - Kirazlı

İstanbul'a yeni gelen turistlerin kullandığı veya haftasonu fuar merkezine gezmeye gidenlerin kullandığı hat. Ayrıca otogara gitmek isteyenlerin de kullandığı görülür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

M2 - Yenikapı - Hacıosman

Plazada çalışanların veya Metrobüse bineceklerin çoğunlukla kullandığı hattır. Diğer bütün hatlardan daha çok kullanılır. Galatasaray'ın maçı olduğu günlerde Hacıosman yönüne binilmemelidir.

M3 - Kirazlı - Başakşehir Metrokent

İstanbul'un bilinmeyen köşelerini dolaşan metro hattımız. İkitelli Sanayi'ye gitmek için kullanışlıdır.

M4 - Kadıköy - Tavşantepe

E5 trafiği çekmek istemeyenlerin kullandığı metro hattıdır. Marmaray ve Metrobüs ile kesişmesi onu iş çıkış saatlerinde dolu yapar. Sabahları Tavşantepe, akşamları Kadıköy yönüne gitmek kolaydır, hatta koltukta bile yatabilirsiniz o kadar boş olur bazen.

M5 - Üsküdar - Yamanevler

Buna binerken gidilen yolu seyretmek çok eğlenceli gelir. İstasyona yaklaşmalar kapının açılması filan sanki daha önce hiç görülmemiştir. Ön veya arka taraflar önerilir.

M6 - Levent - Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü

Üniversite öğrencilerinin yoğun saatlerde gözdesidir. Tatil günleri olan yoğunluğuyla bilinen Nispetiye Caddesi'nin altından gider. Onun dışında Burhaniye Metrobüs Durağı gibidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Burhaniye Metrobüs Durağı

Resimden de görüleceği üzere İstanbul'un en mutsuz metrobüs durağıdır. Gerek yanlızlığıyla gerek Metrobüs şoförlerinin artık takmayıp burada durmamasıyla bize Çayırova istasyonunu anımsatır.

BONUS 2: Çayırova İstasyonu

Haydarpaşa - Gebze banliyö trenine binenler bu hayalet istasyonu bilirler. Hani o kapının üstündeki levhada yazan, sonradan üzeri karalanıp etrafında hiçbir şey olmaması yüzünden artık trenlerin durmadığı istasyon.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın