Görüş Bildir
Haberler
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Başhekim Adil Yetiş Hakkında İnceleme Başlattı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Başhekim Adil Yetiş Hakkında İnceleme Başlattı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul 112 Avrupa Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi hakkında basında yer alan iddialara ilişkin inceleme başlattıklarını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 'Bir süredir bazı sosyal medya platformlarında müdürlüğümüz personellerini hedef alan sistematik saldırı şeklinde paylaşımlar yapılmıştır. Yapılan paylaşımlara karşı Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde soruşturma başlatılmış ve anılan hesaplar hakkında erişimin engellenmesi kararı alınmıştır' denildi.

'Gerçekleri bulma adına adli ve idari süreçler devam etmektedir'

'Gerçekleri bulma adına adli ve idari süreçler devam etmektedir'

Açıklamada, 'Bugün ulusal basında ve bazı internet sitelerinde İstanbul 112 Avrupa Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi hakkında basında yer alan iddialar hakkında müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, gerçekleri bulma adına adli ve idari süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadeleri yer aldı.

İstanbul İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Adil Yetiş Sarıhasanoğlu'na ait olduğu iddia edilen ırkçı ve cinsiyetçi paylaşımlar ortaya çıkmıştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
34
10
8
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

Hiç şaşırtmıyor. Güncelleme ile gelen özellikler bunlar: zayıf badem bıyık, sapıklık ve olmamışlığın bin bir tonu; tiz, mıy mıy bir ses.

Kunti kunti

A dan z ye her yerde bunun gibi gavatlar var biliyorsunuz ve yine biliyorsunuz kimin sayesinde olduğunu

tmac

inanılmaz rahatsız oldum ama düşünce özgürlüğü

Bu bir nefret suçu ve ırkçılık, dolayısıyla düşünce özgürlüğüne girmez. Yargılanması gerekir.