Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Havalimanı Turkish Kargo Tesisi Çatısında Kar Dolayısıyla Çökme Meydana Geldi!

İstanbul Havalimanı Turkish Kargo Tesisi Çatısında Kar Dolayısıyla Çökme Meydana Geldi!

GNS
24.01.2022 - 19:32

İstanbul'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Pek çok soruna sebep olan kar yağışı dolayısıyla yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi.  Akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na hizmet veren Turkish Cargo tesisi çatısında fazla kar birikmesi ve fırtınanın getirdiği koşullar sonucu bir çökme yaşandığı bildirildi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün durumla ilgili açıklama yaparken bir sorun olmadığına dikkat çekti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY'nin İstanbul Havalimanı'na hizmet veren Turkish Cargo terminali çatısında, yoğun kar ve fırtına sebebiyle çökme meydana geldi. Olay esnasında kargo terminalinde yalnızca güvenlik görevlisinin bulunduğu ifade edildi. Durumu Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. İşte detaylar...

THY Kargo Tesisi Çatısı Çöktü

THY Kargo Tesisi Çatısı Çöktü

THY'nin, İstanbul Havalimanı Turkish Cargo'ya hizmet sunan tesisin çatısında yoğun kar yağışı sebebiyle çökme meydana geldi. 

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı'nda Turkish Cargo'ya hizmet sunan tesisin çatısında, biriken yoğun kar kütleleri ve fırtınanın da etkisiyle çökme yaşandığını bildirdi.

Kargo Tesisinde Kimse Yoktu

Kargo Tesisinde Kimse Yoktu

Yaşanan olay sonrası orada bulunan bir güvenlik görevlisi ufak sıyrıklarla kazayı atlattı. Basın Müşaviri Üstün, 'Olay sırasında çatısında çökme meydana gelen tesisimizde bulunan tek kişi olan güvenlik görevlisi arkadaşımız hiçbir zarar görmemiştir. Konuyla ilgili paylaşılan yanıltıcı ve gerçek dışı bilgilere itibar edilmemesini rica ederiz. Konuyla ilgili araştırmalar devam etmektedir' ifadelerini kullandı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün Paylaşımı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza Esnasında Çekilmiş Görüntüler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın