Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Gaziosmanpaşa'da ATM Soygun Girişimi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da ATM Soygun Girişimi

Yüksel Venedik
27.09.2014 - 10:12 Son Güncelleme: 27.09.2014 - 10:13

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Atm Soygun Girişimi

Banka görevlisi Ali Asker Benzer'in gazetecilere verdiği bilgiye göre; ATM'nin kamera görüntülerinin kesilmesi üzerine, kontrol görevlileri saat 22.00 sıralarında olay yerine gelerek ATM'yi kontrol etti.

Genel merkezden kamera görüntülerinin düzeldiği haberini alan görevliler daha sonra olay yerinden ayrıldı. Kamera görüntülerinin yeniden kesilmesi üzerine banka görevlileri bu defa tedbir amacıyla, ATM'deki paraları almak üzere saat 23.30 sıralarında tekrar olay yerine geldi.

Araçlarını cadde üzerine park eden görevliler, ATM'nin yanına geldiklerinde, ATM'nin arka bölümdeki kapısının açık olduğunu ve içeride kimliği belirsiz şahıslar olduğunu fark etti.

Can güvenliği sebebiyle tekrar araçlarına binen banka görevlileri, 18-20 yaşlarında 2 kişinin tel örgülerden atlayarak kaçtığını fark etti. Araçlarından ATM'yi kontrol etmek için inen görevliler, kapının açık olduğunu ve dumanlar çıktığını, ATM'nin parçalandığını ve paraların alındığını fark ederek, durumu polise bildirdi.

Para doldurdukları çantayı arka sokakta atan kimliği belirsiz şahıslar, kendilerini bekleyen otomobillere binerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, görgü tanığı vatandaşların verdiği bilgi doğrultusunda para dolu çantayı buldu.

Olay yeri inceleme ekipleri, çantanın bulunduğu sokak ile ATM'de delil çalışması yaptı. Banka görevlisi Ali Asker Benzer, ATM'de 30 bin lira civarında para bulunduğunu, şahısların kaçarken bıraktıkları çantanın dışında yanlarına para alıp almadıklarının daha sonra yapılacak tespitle belirleneceğini söyledi.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0