Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Emniyet Müdürü Altınok: 'Sırp Taraftar Cinayetinin Faili Türk'

İstanbul Emniyet Müdürü Altınok: 'Sırp Taraftar Cinayetinin Faili Türk'

ATKN
28.11.2014 - 10:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'tan Sırp taraftar cinayetiyle ilgili flaş açıklama... Altınok, olayın failinin Türk olduğunu söyledi.

Altınok şöyle konuştu: 6 kişi İstanbul 'da 1 kişi de Antalya'ya gitmek üzereyken gözaltına alındı. Bizim için Sırp taraftarı öldüren kişinin tespiti konusunda sıkıntı yok. Failin Türk vatandaşı olduğunu söyleyeyim.

Altınok şu bilgileri verdi: İki taraftar grubu bir araya getirmediler, detaylar size daha sonra verilebilir. Maça gelmiş ve maçtan önce bir güzergah üzerinde olduğunu tahmin ediyoruz. Taraftarın verdiği ifadeyi vermek istemiyorum. Bizim için olay bitti. Antalya'ya giderken Bilecik üzerinde yakalandı. Bütün tedbirlerimizi aldık.' dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi yaşanan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç hayatını kaybetti. Olaydan sonra inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, cinayeti aydınlatmak için 20 kişilik özel ekip kurdu. Ekip, 82 kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelileri tespit etti. Olayın faili olarak 6 kişi İstanbul’da, 1 kişi de Antalya’ya gitmek üzereyken Bilecik’te yakalandı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/sirp-taraf...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dzvezda

Varsa Şekliniz Abdi İpekçi'ye Bekleriz ...