Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Yolcu Seçen Taksici: 'Trafiğe Girersek Para Kazanamıyoruz'

İstanbul'da Yolcu Seçen Taksici: 'Trafiğe Girersek Para Kazanamıyoruz'

Fatih'te sivil trafik polisleri tarafından taksilere yönelik denetim yapıldı. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Sivil trafik polisleri tarafından yolcu seçtiği tespit edilen bir sürücünün aracı bağlandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren sürücü, 'Yolcu almıyorsun, bu yüzden ceza uygulanıyor. Ne istiyorsunuz taksilerden? Trafiğe girersek para kazanamıyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri tarafından Fatih, Aksaray'da, taksilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Sivil trafik polisleri, tespit ettikleri kurallara uymayan taksicilere cezai işlem uyguladı. Sivil halde taksiye binen polis ekipleri, yolcu seçtiği tespit edilen sürücüyü denetim noktasında durdurdu. Sürücünün aracı geçici süre ile bağlanarak otoparka çekildi. Öte yandan iki sürücüye ise emniyet kemeri takmamaktan 144 lira para cezası uygulandı.

'Ancak taksiciye yükleniyorsunuz'

'Onlar yüzünden biz de karalanıyoruz'

'Onlar yüzünden biz de karalanıyoruz'

Denetimde durdurulan taksi sürücüsü Sinan Çelik, 'Bu tarz denetimler gerekiyor. Bizim için de iyi. Herhangi bir eksiğimiz yok. Bu tip işlemlerin yapılıp araçların bağlanması olumlu bir şey. Çünkü işimizi dürüst halde yapmaya çalışıyoruz. Onlar yüzünden biz de karalanıyoruz. En azından onlar ayıklanırsa biz de rahatlamış oluruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Bırak şimdi onu ya Taksim'de taksiye binmeye çalıştım kaç kere Türk olduğunu anlayınca almıyorlar.Herhalde uzun yoldan götürüp dolandıracak Arap turist bekle... Devamını Gör

Erci_E

Ay götüm! Para kazanamıyormuş, bugüne kadar turistlerden çarptıklarınıza sayın!