Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Omicron Alarmı: Test Kuyruğu Havadan Görüntülendi

İstanbul'da Omicron Alarmı: Test Kuyruğu Havadan Görüntülendi

İstanbul’da artan günlük korona virüs vakaları nedeniyle hastanelerde PCR testi yoğunluğu oluştu. Omicron varyantının artış göstermesi nedeniyle Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ise test yoğunluğu havadan görüntülendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de günlük vaka sayılarının 60 binin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar hastanelere PCR testi yaptırmak için giderek yoğunluk oluşmasına neden oldu. İstanbul başta olmak üzere bir çok büyük şehirde gözüken omicron varyantı nedeniyle salgın hastalık daha kolay bir şekilde bulaşıyor.

Kalabalık illerde görülen yeni vakaların yüzde 10'dan fazlasının omicron varyantı

Kalabalık illerde görülen yeni vakaların yüzde 10'dan fazlasının omicron varyantı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından omicron varyantına ilişkin bir açıklama yayımlayarak, kalabalık illerde görülen yeni vakaların yüzde 10'dan fazlasının omicron varyantı kaynaklı olduğunu ifade ederek hatırlatma dozu uyarısında bulunmuştu.

Test Kuyruğu görüntüleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
5
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

o kuyrukta yeni varyant çıkar

Z. Kaan Budak

Geçenlerde ufak bi grip oldum bir hastaneye gideyim test yaptırayım ne olur ne olmaz dedim. Taksime gittiğim gibi çıktım. Ön kapıdan acilin dibine kadar sıra... Devamını Gör

Haldırhuldur

1 buçuk yaşındaki oğlum genizleri doldu açamadık bir türlü hastaneye gittim tek şikayet sümük a.k beni pandemi koğuşuna yönlendirdiler sümük la sümük girdim ... Devamını Gör

Faruk Naçar

Arkadaşın kızının apandisti patlamış, ilk şüplendikleri şey covid... şaka gibi... arkadaş artık 3.farklı hastaneye gidiyor.. Doğru teşhisi orada koyuyorlar..