Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Okullar Bir Gün Daha Tatil Edildi

İstanbul'da Okullar Bir Gün Daha Tatil Edildi

Deniz Gök
06.01.2015 - 20:17 Son Güncelleme: 07.01.2015 - 02:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullar bugün de tatil edildi.Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de yarın idari izinli sayılacak.

İstanbul Valiliği'nce az önce twitter'den yapılan kısa açıklamada, 'Bugünkü olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesi beklendiğinden 7 Ocak 2015 Çarşamba günü de okullar tatil edilmiştir' denildi.

Valilik daha sonra okulların tatil edilmesiyle ilgili ayrıntı bir açıklama daha yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

'Son hava tahmin raporunda, İstanbul ilinde öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam eden kar yağışının gece saatlerine kadar il genelinde aralıklı ve yoğun olmasının beklendiği ayrıca sıcaklığın mevsim normallerinin 4-6 derece altında seyrederek eksi değerlere düşmesi sonucu don ve buzlanma olacağı, kuvvetli rüzgârın da etkisiyle zaman zaman tipiye dönüşecek kar yağışının miktar ve etkisinin artarak yarın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği bildirilmiştir.

Araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler ile İstanbul'un özel durumu ve öğrencilerimizin sağlığı göz önüne alınarak, herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 07 Ocak 2015 Çarşamba günü de bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır.

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0