Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Maskeli Şahıslar Polise Ateş Açtı

İstanbul'da Maskeli Şahıslar Polise Ateş Açtı

Ulaş
06.12.2014 - 16:49
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih'te, ihbar üzerine bir otelin önüne gelen polislere plakasız araçta bulunan saldırganlar tarafından ateş açıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda kaçan yüzleri maskeli saldırganlardan birinin yakalandığı, olay yerinde durumlarından şüphelenen bazı şahısların gözaltına alındığı belirtildi.

Olay, Millet Caddesi üzerinde bulunan bir otel önünde meydan geldi. İddialara göre, plakasız bir araç içerisinde bulunan 4 maskeli şahısla ilgili ihbarı alan polis ekipleri olay yerine geldi. Plakasız araçta bulunan şahıslardan olay yerine gelen polislere ateş açıldı. Polis de karşılık verdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çatışmanın Millet Caddesi üzerine kadar sürdüğü öğrenildi. Olayda cadde üzerinde çok sayıda boş kovanların olduğu görüldü. Ardından 4 şahıstan 3'ünün araçla birlikte kaçtığı, birinin ise yakalandığı öğrenildi.

Polis ekipleri, alanın giriş ve çıkışlarını kaparak emniyet şeridine aldı. Olay yeri inceleme ekipleri burada inceleme yapmaya başladı.

Öte yandan, olay yerinde durumlarından şüphelenilen bazı kişilerin gözaltına alındığı belirtildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

  • Zaman
Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_istanb...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0