Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Maskeli 2 Kişi, Kahvehaneyi Taradı: 2 Ölü

İstanbul'da Maskeli 2 Kişi, Kahvehaneyi Taradı: 2 Ölü

Onedio Medya
02.02.2016 - 08:50

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kahvehaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda 2 kişi ölürken 5 kişi de yaralandı. Silahlı saldırının ardından polis ekipleri bölgede helikopter destekli operasyon gerçekleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay saat 22.00 sıralarında Tavuskuşu Caddesi üzerinde bulunan Ufuk Kıraathanesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli 2 kişi, kalaşnikof marka otomatik silah ve tabancayla kahvehaneye ateş açtı. Olayda ikisi ağır 7 kişi yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kıraathane ve çevresinde delil toplarken, saldırganların yakalanması için bölgede aramalar başladı.

Görgü tanığı: "Bana 'Kenara çekil' diye bağırdılar"

Görgü tanığı: "Bana 'Kenara çekil' diye bağırdılar"

Kahvehanenin camlarında mermi izlerine rastlanırken, bir görgü tanığı, 'Biri beyaz maskeli, beyaz şapkalı, biri siyah, başladılar taramaya. Taradılar. Ufuk da 'Yatın' dedi, kahvehanenin sahibi, ondan sonra çekip gittiler. Bana 'Kenara çekil' diye bağırdılar. Ondan sonra taradılar kahvehaneyi.' diye konuştu.

Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Recep Durgut (51) ile başka bir hastanede tedavi gören Serdar Cebeci (37) yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan 5 kişinin tedavileri ise devam ediyor. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırı ardından helikopter destekli operasyon

Saldırı ardından helikopter destekli operasyon
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın ardından saat 23.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da bilgi almak için Kanarya Polis Merkezi'ne geldi. Çalışkan yaklaşık 2 saat burada kaldıktan sonra açıklama yapmadan polis merkezinden ayrıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopterinin desteğiyle birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis ekipleri de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekipler özel harekat polislerinin öncülüğünde belirlenen adreslere girdi. Operasyon kapsamında gözaltıların olduğu öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
infoguner

türkiye 90 yılda 1 adım bile ileri gidemeyen bir ülke..trajik olan ise herkesin bu durumdan memnun olduğu, kimsenin ileri gitmek için bir talebi olmadığı ger... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu tür olaylar olduğunda beyni olmayan pkk O.ç'ları gelmesin aklınıza. Politikacılar gelsin...

Pasif Kullanıcı

Bide emojiyle gülme tepkisi verenler O.ç'dur...

vayarkadas

40 sene öncesine geri döndük amk olaya bak