Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Boğazı'nda Peş Peşe İki Gemi Kazası

İstanbul Boğazı'nda Peş Peşe İki Gemi Kazası

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden yapılan açıklamada gemilerin kılavuz kaptanlar eşliğinde Büyükdere Demir Sahası'na emniyetle demirletildiği belirtildi.  Bunun ardından İstanbul Boğazı'nda ikinci bir kaza daha meydana geldi. Rusya'ya giden kuru yük gemisinin Boğaz'dan çıkışı sırasında balıkçı teknesiyle çarpışması sonucu su almaya başladı. Olay yerine kurtarma ekipleri yönlendirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildiKıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı:

'Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre boyundaki TAHSİN İMAMOĞLU ile Gemlik'ten Rusya'ya giden 128 metre boyundaki RUSICH 10 adlı 2 kuru yük gemisinin Yeniköy önlerinde çatışması sonucu KIYEM-5, KEGM-3 botlarımız, KURTARMA-11 ve 14 römorkörlerimiz bölgeye yönlendirildi.'

"Emniyetle demirlediler"

"Emniyetle demirlediler"

'RUSICH-10 ve TAHSİN İMAMOĞLU isimli gemiler Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda, KURTARMA-11, KURTARMA-14 römorkörlerimizin refakatinde kılavuz kaptanlarımız eşliğinde Büyükdere Demir Sahası'na emniyetle demirletilmiştir.'

Boğaz'da 2. gemi kazası

Boğaz'da 2. gemi kazası
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Boğazı'nda 2. gemi kazası oldu. Tekirdağ'dan Rusya'ya giden kuru yük gemisinin Boğaz'dan çıkışı sırasında balıkçı teknesiyle çarpışması sonucu su almaya başladı. Olay yerine kurtarma ekipleri yönlendirildi. VOLZHSKIY-40 isimli geminin Ahırkapı Demir Sahası'na emniyetle demirletildiği belirtildi.

Kıyı Emniyetinden yapılan açıklamada, 'Tekirdağ'dan Rusya'ya giden 140 m. boyundaki VOLZHSKIY-40 adlı kuru yük gemisinin Boğaz çıkışı yapmaktayken balıkçı teknesiyle çatışması sonucu kılavuz kaptanımız, KIYEM-8 ve KEGM-3 botlarımız, geminin su aldığını bildirmesi üzerine KURTARMA-11 römorkörümüz gemiye yönlendirildi. VOLZHSKIY-40 isimli gemi, Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda Kılavuz kaptanımız eşliğinde, KURTARMA-11 römorkörümüz ve KEGM-3 botumuz refakatinde Ahırkapı Demir Sahası'na emniyetle demirletilmiştir.' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
evilclown

imamoğlu boğazı mahvetti - (sabah, yeni şafak, akit, star vs manşet haberi) :D

Equal

Türk hükumetine o kadar güvenmiyorum ki, kanal istanbul icin bilerek insanlarin canini riske atmaktan korkmayan Allahsizlar.

Minister of Magic

Biz diyoruz ama anlamıyorsunuz kanal İstanbul şart bakın görüyorsunuz dermişim😂 Ben bunda kasıt ararım arkadaş nasıl aynı gün 2 kaza oluyor birisinde 2 tane ... Devamını Gör