Görüş Bildir
Haberler
İsrail Açık İptal Edildi!

İsrail Açık İptal Edildi!

Fatih
10.08.2014 - 23:11

18 yıl sonra ATP takvimine tekrar dahil olan Tel Aviv’deki İsrail Açık turnuvası, bölgedeki yoğun çatışmalar nedeniyle iptal oldu.

15-21 Eylül tarihlerinde Tel Aviv bölgesindeki Ramat Haşaron kentinde düzenlenmesi planlanan ATP 250 serisi sert zemin turnuvalarından İsrail Açık, bölgede 8 Temmuz’dan bu yana süren şiddetli çatışmalar dolayısıyla takvimden çıkartıldı.

Daha önce Saint Petersburg’da organize edilen ve 1996′dan bu yana İsrail’in ev sahipliği yapacağı ilk ATP Dünya Turu etkinliği olması öngörülen turnuvanın iptaliyle ilgili ATP Yönetim Kurulu Başkanı Chris Kermode da bir açıklama yaptı. Oyuncuların, seyircilerin, organizasyonda görev yapacak kişilerin güvenliğinin başlıca öncelikleri olduğunu vurgulayan Kermode, bölgedeki bu koşullar altında turnuvanın yapılmayacağını belirtti. Tel Aviv’deki turnuvayı önümüzdeki yıl gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Kermode, en hızlı şekilde bölgede tekrar barışın sağlanmasını umduklarını sözlerine ekledi.

Birkaç gün önce Arjantin Tenis Federasyonu da 12-14 Eylül tarihlerinde Tel Aviv’de oynanacak olan İsrail-Arjantin Davis Cup Dünya Grubu Play-Off eşleşmesinin, başka bir adrese alınmasını talep etmişti.

AdamSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın