Görüş Bildir
Haberler
İspanyollar Fenerbahçe'yi Konuşuyor!

İspanyollar Fenerbahçe'yi Konuşuyor!

Batuhan
12.12.2014 - 12:19

Barcelona'yı deplasmanda deviren Fenerbahçe Ülker'in zaferi ülkede geniş yankı uyandırdı.

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Ülker'in Barcelona'yı deplasmanda devirmesi İspanya'yı salladı. Uzun süredir sahasında yenilgi yüzü görmeyen ve bu sene Avrupa'da şampiyonluğun en önemli favorileri arasında yer balan Katalan ekibine karşı büyük bir mücadele ortaya koyan sarı-lacivertliler mücadeleyi uzatmaya götürmeyi başarmış, ardından rakibini 91-89 yenmişti.

El Confidencial gazetesi, Barcelona'nın maçlarını oynadığı Palau Blaugrana'yı kast ederek 'Fenerbahçe, Palau'yu fethetti' başlığını kullandı, 'Barcelona'nın yenilmezlik rekoru sona erdi' ifadesine yer verdi.

İspanyol Haber Ajansı (EFE) abonelerine servis ettiği haberinde Fenerbahçe Ülker'in oldukça kaliteli bir takım olduğuna vurgu yaparak, iki güçlü ekibin ortaya basketbol ziyafeti sunduklarına işaret etti: 'Tek kelimeyle muhteşem. Bu maçı anlatmak için bu satırlar yetmez. Barcelona'nın yenilmezlik serisi son buldu. Fenerbahçe baştan itibaren maça çok konsantreydi. Uzatma bölümü ayrı bir keyifliydi'.

Barcelona coachu Xavi Pascual maçın ardından yaptığı değerlendirmede yenilgiden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Pascual, 'Bu yenilgi hiç hoşuma gitmedi. Seyircimiz önünde her zaman kazanmayı istiyoruz. Bir çok defa maçı kazanma aşamasına getirsek de sonunda kaybettik. Fenerbahçe'yi elde ettiği galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Komple bir ekipler. Fenerbahçe bu ligde en iyi takımlardan biri' dedi.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/euroleague...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0