Görüş Bildir
Haberler
İspanyol Basınında Arda Tepkileri: 'Terim Oldukça Formayı Giymesi Zor'

İspanyol Basınında Arda Tepkileri: 'Terim Oldukça Formayı Giymesi Zor'

Onedio Medya
01.10.2016 - 13:39

 Arda Turan'ın A Milli Takımımızın Ukrayna ve İzlanda'yla oynayacağı Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosuna çağrılmaması, İspanyol basınında şaşkınlıkla karşılandı ve yankı buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanyol gazeteleri Arda'nın Barcelona'da iyi bir dönem geçirdiğinin altını çizerken, başarılı futbolcunun A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasındaki problemden dolayı kadroya alınmadığını savundu.

"Terim oldukça Arda'nın çağrılması zor"

"Terim oldukça Arda'nın çağrılması zor"

'Fatih Terim, Arda'yı hesaba katmamaya devam ediyor' başlığını atan El Mundo Deportivo da 'Öyle görülüyor ki Türkiye Milli Takımı'nın başında Fatih Terim oldukça Arda'nın milli formayı giymesi zor gözüküyor. Barçalı futbolcuyu ikinci kez kadro dışında bırakan Terim, büyük işlere imza attığı dönemde bile Arda'yı almadı.' diye yazdı.

Marca: Formda Arda kadro dışı

Marca: Formda Arda kadro dışı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Marca gazetesi, 'Arda Turan iyi bir dönemde olmasına rağmen milli takımında kadro dışı kalıyor' başlığını kullanarak, 'Fatih Terim, Atletico Madrid'den Barcelona'ya geldikten sonra en iyi dönemini geçiren Arda'yı hesaba katmıyor. Terim, ikinci kez Arda'yı kadro dışı bırakırken, ayrıca Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi diğer önemli isimleri de almadı.' değerlendirmesini yaptı.

Sport gazetesi de benzer ifadeler kullanarak, 'Arda Turan ve Fatih Terim arasındaki anlaşmazlığın devam ettiğini'kaydetti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
79
33
16
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

amk arda milli takımda barçada olduğu gibi oynadı da fatih terim almadımı

Genzo Wakabayashi

O zaman bu mantıkla bidaha ömür boyu giyemez milli formayı.çünkü şuan gayet formda ama denemeden anlayamazsın dimi

Pasif Kullanıcı

Azıcık mantıklı düşünün. Parası yatmadı diye kötü oynayan (ki diğer takımlar para bile vermiyor milli oyunculara) bir sürüyü ve En Kötü 11'lerin vazgeçilmezi... Devamını Gör

Ahmet Kutucu

kusura bakma ama; şurdan direk siktir git.

Emre

Terim'i hiç sevmem, ama ilk defa sanırım düzgün bir karar vermiş.