Görüş Bildir
Haberler
İsminin İlk Harfi ve Burcuna Göre Seni Sana %100 Anlatıyoruz!

etiket İsminin İlk Harfi ve Burcuna Göre Seni Sana %100 Anlatıyoruz!

İsminin ilk harfi ve burcun senin kim olduğunu tüm gerçekçiliğiyle ortaya çıkaracak! 

Hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini öğrenelim.

Kaç yaşındasın bakalım?

İsminin ilk harfini seç bakalım.

Şimdi de burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen her şeye rağmen ayakta durmayı başarabilen bir insansın!

Sen başına gelen tüm olumsuzluklara göğüs geren ve sapasağlam ayakta duran bir insansın. Hayata tüm gerçekçiliğiyle yaklaşan ve her şeyin farkında olan birisin. Daima çözüm odaklısın ve bu seni daha güçlü kılıyor. Bu hayatta insanın başına her zaman mükemmel olaylar gelmeyeceğinin farkındasın. Kötü şeyler yaşadığında elbette düşüyorsun ama ayağa kalkmasını çok iyi biliyorsun. İnsanlara güven veren bir yapın var. Bazen kendini çok yalnız hissediyorsun. Çünkü etrafındaki insanlar senin güçlü bir insan olduğunu gördüğü için genelde pek derdin olmadığını düşünürler. Hep onların derdini dinleyen ve yol gösteren bir insan oluyorsun. Bu tabii içten içe seni üzüyor ama bunu biraz da sen yapıyorsun. Çünkü dertlerinden pek bahseden bir insan değilsin. Hep kendi içinde yaşıyorsun. Tüm bunların yanında gerçekten çok vefalı bir insansın. Herkesin yardımına koşan ve ne olursa olsun yanlarında olan birisin. Bu yüzden çok seviliyorsun. Bazen başına gelen olaylara içten içe isyan ediyorsun. Hatta 'neden ben' diye sorguladığın zamanlar da çok oluyor. Sonuçta sen de bir insansın ve bazı şeylere dayanamıyorsun. Dışarıdan ne kadar güçlü görünsen de aslında içten içe duygusal da bir insansın. Çoğu zaman duygularını bastırıyorsun ve hayata tüm gerçekçiliğinle bakmaya çalışıyorsun. Ne kadar zorlansan da sapasağlam ayakta durmasını başarabiliyorsun.

Duygularının esiri olan bir insansın...

Sen bu hayatta her zaman duygulara ve hislere önem veren bir insan olmuşsun. Başına ne gelirse gelsin her zaman duygularınla hareket etmeye çalışmışsın. İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yapmak istemiyorsun. Çünkü o zaman daha mutsuz olacağını düşünüyorsun. Genelde mantığıyla hareket eden insanların da mutsuz olduğunu düşünüyorsun. Tabii ki her zaman mutlu olamıyorsun ama en azından içinden geleni yapmak seni daha mutlu hissettiriyor. İnsanların içindeki sevgiye ve güzelliğe odaklanmak istiyorsun. Hassas bir insansın ve çok çabuk kırılabiliyorsun. Bunu göstermeyi çok sevmesen de aslında dışarıdan çok çabuk anlaşılabiliyor. Kimseyi kırmak istemiyorsun ama insanların seni çok rahat bir şekilde kırdığını düşünüyorsun. Bu yüzden çok üzülüyorsun ve her şeyi içine atıyorsun. Tüm duyguları kendi kendine yaşıyorsun. Dışarıdan pozitif bir insan olarak görünsen de içten içe karamsar bir yapıya sahipsin. Etrafındaki insanlara çok güzel destek oluyorsun ama kendine bu desteği veremiyorsun. Dışarıdaki sen ile içindeki gerçek sen çelişiyor. Bazen bu yüzden kendine çok kızıyorsun. Ama duyguların seni hep ele veriyor. İçinden geldiği gibi davranıyorsun ve samimiliğin seni çok sevilen biri yapıyor. Çok tatlı bir insansın...

İçsel ve dışsal kişiliğin arasında çatışmalar yaşıyorsun...

Sen kendi içinde çelişkiler yaşayan bir insansın. Yaşadığın hayatla yaşamak istediğin hayat çok farklı. Bu yüzden kendini çoğu zaman mutsuz hissediyorsun. Olmak istediğin yere ulaşmak için çok çabalıyorsun ama biraz uzak geliyor sana. Bu yüzden çoğu zaman kendini bulunduğun yere ait hissetmiyorsun. Hatta şu an olduğun hiçbir yere ait hissetmiyorsun diyebiliriz. Elinden geleni yapan, emek veren ve çabalayan bir insansın. Bir insan olarak da kendini çok farklı biri olarak görüyorsun aslında. Normalde içinde başka dışında başka bir insan var. Bu bulunduğun ortamdan ve oradaki insanlardan kaynaklanıyor. Çoğu zaman kendini kısıtlanmış hissediyorsun. Özgürce yaşayamadığını düşünüyorsun. İşte bu yüzden kendi içinde çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenemiyorsun. 'Benim diğer insanlardan ne eksiğim var?' diye kendine sorular soruyorsun. Haklısın da ama bu soru seni daha da mutsuz ediyor. Her şeye rağmen hayalini kurduğun hayata ulaşmak için elinden geleni yapıyorsun. Sen güçlü bir insansın. İnancın tam olduğu sürece seni kimse bundan alıkoyamaz. Sen yeter ki yoluna emin adımlarla devam et. Edeceğini de çok iyi biliyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1098
356
135
91
69
44
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Draco Malfoy

Sen her şeye rağmen ayakta durmayı başarabilen bir insansın!

Orçun Küçüker

İlk defa mükemmel tespit.

Gülan Ergin

Duygularının esiri olan bir insansın. Ben bile kendimi bu kadar iyi tarif edemezdim.