Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: "Kimse İyi Futbol Beklemesin"

İsmail Kartal: "Kimse İyi Futbol Beklemesin"

Enver K.
09.05.2015 - 14:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Kartal , ligde artık final haftalarına girildiğini söyleyerek “Kimse bizden güzel futbol beklemesin. Bundan sonra tüm sistemimiz sadece 3 puan üzerine kurulu” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, “Kimse bizden güzel futbol beklemesin. Bundan sonra tüm sistemimiz sadece sahadan 3 puanla ayrılmanın üzerine kurulu. Bu 3 puan iyi futbolla gelmeyebilir” ifadelerini kullandı. Taraftarlardan 90 dakika destek beklediklerini dile getiren Kartal, “Gollerimizi geç atabiliriz. Bu nedenle bizi destekleyen, gönül verenlerden tek ricam maçın 90 dakika olduğunu unutmamaları. Son düdük çalana kadar takıma destek verilmesi halinde bu bizim işimizi kolaylaştırır; rakiplerimizi ise baskı altına alır” diye konuştu.

Başarılı teknik adam bundan sonra puan kaybına tahammülleri kalmadığını, Eskişehir deplasmanında bırakılan 2 puanın acısını şimdi hissettiklerini de sözlerine ekledi.

HAMZAOĞLU'DA AYNI GÖRÜŞTE

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da 2-0’lık Akhisar Belediye galibiyeti sonrası İsmail Kartal’la benzer sözler sarfetmişti. Hamza hoca, “Oyun olarak üstündük, topa sahip olduk. Fakat genel olarak çok istediğimiz bir futbol sergileyemedik. Tabii ki bundan sonra oyun hep ikinci planda kalacak” demişti.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın