Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: "Galatasaray Derbilerine Alışığım"

İsmail Kartal: "Galatasaray Derbilerine Alışığım"

Fatih
24.08.2014 - 21:16

İsmail Kartal: "Galatasaray Derbilerine Alışığım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Kupa finali öncesinde tıpki meslektaşı Cesare Prandelli gibi fair play ve dostluk mesajları verdi. Kartal ayrıca Prandelli'ye 'hoş geldin' diyerek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

İsmail Kartal'ın düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamar şöyle:

“Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Yarınki kupa finaliyle ilgili, Soma’da hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerini, yakınlarını elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışacağız. Her şeyin fair play içerisinde olmasını diliyorum. Yarın akşam her iki takım futbolcuları ve teknik adamlar olarak futbolun güzelliklerini yansıtarak onları mutlu etmeye çalışacağız. Cesare Prandelli’ye de hoş geldin diyor ve yeni sezonda başarılar diliyorum.”

'Galatasaray derbilerine alışık bir insanım'

“Biz Prandelli’den biraz erken geldik buraya. Sahayı kaptanla gezdik, görme fırsatımız oldu. Tabii ki daha iyi şartlarda oynanması daha iyi olurdu. Hem yardım anlamında hem de futbolun güzelliklerini sergilemesi adına. Ama bu bölgeyle örtüşmesi açısından burada oynanması gerekiyordu. Yapacak bir şey yok. Daha iyi bir zeminde sakatlık riski en aza indirilebilirdi.Kendi adıma Galatasaray derbilerine alışık bir insanım. Türkiye’yi bilen bir insanım. Rakibimle karşı karşıya hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak çok geldim. Türkiye’deki ilk maçında Süper Kupa’yı alarak lige ve sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Hedefimiz bu.'

'Diego yok çünkü...'

“Diego’nun kadroda olmamasına bir açıklık getirelim. Bizimle iki antrenmana çıktı ve daha hazır olmadığı için kadroya almadım. Kendisi ile bu konuyu görüştüm, saygıyla karşıladı. Hazır olduğu zaman oynayacaktır. Kendisi bizim için önemli bir oyuncudur. Zamanı gelince sahada olacaktır.”

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2014/08/24/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın