Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: 'Fenerbahçe Açık Ara Şampiyon Olmalı'

İsmail Kartal: 'Fenerbahçe Açık Ara Şampiyon Olmalı'

Enver K.
09.09.2015 - 16:44

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal önemli açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin eski hocası İsmail Kartal, 'Bu sene çok iyi kadro kuruldu. Açık ara şampiyon olunmalı. Fakat biraz zaman vermek lazım' dedi.

'Birkaç kulüple görüştüm'

Radyospor'a konuşan İsmail Kartal, 'Birkaç kulüple görüştüm. Çabuk karar vermek istemiyorum. Yurtdışına giderek taktik konusunda inceleme yaptım. Bu süreçte Çek Ligi'ni izledim. Farklı oyuncuları izledim. Kendimi geliştirme adına bir takım çalışmalar yaptım' dedi.

'Fenerbahçe açık ara şampiyon olmalı'

Sarı lacivertli kulübün iyi bir kadro kurduğunu ifade eden Kartal, 'Fenerbahçe bu kadrosuyla açık ara şampiyon olmalı. Avrupa Ligi'nde ileri gitmeli. Ama aceleci de olmamak lazım. Vitor Pereira'ya zaman tanımak lazım. Hoşgörülü olmamız gerekiyor' şeklinde konuştu.

'Kurşunlandık, taşlandık'

Geçen sezon Rizespor maçı sonrası kurşunlandıklarını hatırlatan İsmail Kartal, 'Geçen sene kurşunlandık, taşlandık. Neden bunlara maruz kaldık bilmiyorum. Failler de bulunmadı yada bulunamadı. Bunlara rağmen çok başarılı bir sezon geçirdik. Keşke şampiyon olarak ayrılabilseydim' ifadelerini kullandı.

'Emenike'den başka oyuncum var da oynatmadım mı?'

Emenike hakkında da konuşan genç teknik adam, 'Herkes neden Emenike konusunda ısrar ettiğimi soruyor. Başka oyuncu mu vardı da oynatmadım? Emenike futbolu zekasıyla oynayan bir futbolcu değil. Gol noktasında etkili olmayabilir ama çok koşuyor vemücadele ediyordu' dedi.

'Fenerbahçe'de görev yapmak isterim'

İleride yeniden Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini ifade eden İsmail Kartal, 'Ben teknik direktörüm. Ekmeğimi bu işten kazanıyorum. İleride Fenerbahçe'nin bana ihtiyacı olursa, beni çağırırsa seve seve gider çalışırım' diye konuştu.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0