Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal'dan 'Tek Yürek' Konuşması

İsmail Kartal'dan 'Tek Yürek' Konuşması

Caner
02.11.2014 - 11:27
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Kartal'dan "Tek Yürek" Konuşması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, antrenman öncesi yaptığı toplantıda oyuncularından galibiyet için tek yürek olmalarını istedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş önünde sahada ve saha dışında sergileyecekleri birlik, beraberlik sayesinde galibiyete ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Can Bartu Tesisleri’nde antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli hoca, derbiyi takım olarak kazanacaklarının altını çizdi. Sahaya süreceği kadroyu oyuncularına açıklamayan Kartal, yaptığı motivasyon konuşmasında derbide forma giyecek ya da şans bulamayacak herkesin birbirine destek vermesini istedi.

Sarı-lacivertli teknik adam, “Yarın (bugün) bazılarınız 11’de forma şansı bulacak, bazılarınız oyuna sonradan girecek. Elbette forma şansı bulamayanlar da olacak. Ancak bu maçta bize galibiyeti hepimizin kenetlenmesi ve bir olması getirecek. Oynayan, oynamayan herkesin birbirine destek vermesi gerekiyor. Bu derbiyi maçta görev alan ve almayan herkesle birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

‘Büyük’ maç güvencesi

Bu arada İsmail Kartal’ın derbideki en büyük güvencelerinden biri de takımının iddialı ve sahaya kazanmak için çıkan rakiplere karşı oynadığı iyi futbol olacak. Kapanan rakiplere karşı zorlandıklarını birçok kez dile getiren Kartal, Beşiktaş’ın da üç puan için oynayacak olmasını büyük bir avantaj olarak görünüyor.

Skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın