Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: "Bize Ders Oldu"

İsmail Kartal: "Bize Ders Oldu"

Fatih
02.05.2015 - 21:31

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Valla biraz zor oldu. Balıkesirspor'un üzerindeki 7 takımdan fazla gol attığını belirtmiştik. Beşiktaş ile berabere kaldılar. Galatasaray'a karşı iyiydiler. Beklemediğimiz goller yedik. Maç gitti geldi. Sonuç olarak kazandık. Oyunun genelinde iyi oynadık. Rakip iki duran toptan gol attı. Yemememiz gereken golleri yedik. Bu da bize ders oldu. Herkese karşı en iyi şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Balıkesirspor çok iyi mücadele etti. Gerçekten çok iyi bir maç oldu. Onlara da başarılar diliyorum. herkesin üzeridne bu son haftalarda baskı var. Kazanarak nefes aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan camizamıza hayırlı olsun.

Diego, Bursa'da da iyi oynadı. Bunun karşılığında 11'de çıktı. Biz 23 kişilik kadroyuz. Bugünler berabere geldik. herkes görevini en iyi şekilde yerine getirdi. hepsini tebrik ediyorum.

Her maç zor. Ligin sonuncusuyla oynuyorsunuz, sanki iki takım da şampiyonluğa oynuyor gibi mücadele ediyor. 23 kişilik kadromuz var. Şans bulan isimler de elişnden geleni yapacaktır.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0