Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: "Allah'ın İzniyle Şampiyon Olacağız"

İsmail Kartal: "Allah'ın İzniyle Şampiyon Olacağız"

Enver K.
22.03.2015 - 23:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde yaşanan Emenike krizi için taraftardan destek istedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail KartalBeşiktaş galibiyeti sonrasında Lig TV'ye yaptığı açıklamada, 'Geçen hafta kötü oynamış üç puan kaybetmiştik. Bunun üzüntüsünü yaşadık ama bu maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyordu. Hafta başından beri iyi konsantre olduk. Tam maça iyi başlamamız gerektiği anda birçok olumsuzluk yaşadık. Gökhan oynayamadı. Daha sonra bir Emenike olayı oldu. Sonra Raul'un sakatlanması... Bir antrenörün şansszılıkları ne kadar varsa biz hepsini yaşadık. Emenike bu akşam bir gol kaçırdı. O da bunu en iyi şekilde değerlendirip gol yapmak ister. Kendisi çok duygusal ve kalbi temiz bir çocuk. Biz şampiyonluğa oynuyoruz ve şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusuna taraftarımız sahip çıkmalı. Onlara şunu söylemek istiyorum. Bize güvensinler. Biz onları mutlu etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Devre arası kendisiyle konuştum. Hem onu daha fazla kaybetmemek hem de zihinsel olarak daha hazır olan Webo'yu oyuna aldık. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız biraz daha hoşgörülü olsun.' ifadelerini kullandı.

Derbi maçlarında çok iyi oynadıklarını belirten Kartal, 'Bu sene 5 derbi oynadık, 4'ünü kazandık. Bir tanesinde de nasıl mağlup olduğumuz ortada. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama diğer maçlarda da aynı konsantrasyonu ortaya koyarak şampiyon olmak istiyoruz. Aldığımız üç puan taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun.' diye konuştu.

Taraftardan destek isteyen İsmail Kartal, 'Taraftarımız biraz daha futbolcusuna sahip çıkmalı ki futbolcu coşkuyu arkasında hissetsin. Tepkiler koyulduğunda yapacağı şeyi de yapamaz, eli ayağı titrer. Onlardan bizlere destek vermelerini bize inanmalarını istiyoruz. Onları mahçup etmedik. Herkes mutlu oldu ve üç puan aldık. İnşallah kalan 9 maçın 9'unu da kazanarak şampiyon oluruz.' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0