Görüş Bildir
Haberler
İşledikleri Cinayetlerle Müge Anlı'daki İnsanları Sollayan Gelmiş Geçmiş En Acımasız 13 Kadın Katil

İşledikleri Cinayetlerle Müge Anlı'daki İnsanları Sollayan Gelmiş Geçmiş En Acımasız 13 Kadın Katil

Okurken tüylerim diken diken oldu!

Kaynak: https://historyofyesterday.com/10-mos...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Judy Buenoano:

1. Judy Buenoano:

1998 yılında elektrikli sandalyede idam edilen Judy Buenoano, eşini arsenikle zehirledi ve kısmi felçli olan oğlunu boğdu. Bununla birlikte hayat sigortasından para alabilmek için üçüncü kurbanını da bombayla öldürmeye çalıştı.

2. Juana Barraza:

2. Juana Barraza:

Yaşlı kadınların katili olarak bilinen Juana Barraza, 11 cinayetten dolayı 759 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Juana'nın kurbanları, 2000'lerin başında Meksika'da boğulmuş bir şekilde bulundu. Uzmanlar ise işlediği cinayetlerin çocukken annesiyle yaşadığı travmalardan kaynaklandığını düşünüyor.

3. Amelia Dyer:

3. Amelia Dyer:

İstenmeyen çocukları para karşılığında almaya başlayan Dyer, çocukları aldıktan sonra onları aç bırakıp uyuşturucu ilaç verdi ya da boğdu. Kendisinin çok sayıda bebeği katlettiği düşünülse de bebeklerden biri nehir kenarında bulunana kadar ispatlanamadı. Ardından 1896 yılında da idam cezasına mahkum edildi.

4. Kristen Gilbert:

4. Kristen Gilbert:

Hemşirelik yapan katil, savaş gazisi olan dört hastasını öldürdü. Kristen, kurbanlarına ilaç enjekte ederek hayatlarına son verdi. Savcılar, suçlunun ölüm cezası alması için çabalasa da 2001 yılında müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

5. Nannie Doss:

5. Nannie Doss:

Doss 1955 yılında, dört kocasını arsenikle öldürdüğünü itiraf ettikten sonra ömür boyu hapse mahkum edildi. Annesini, kız kardeşini, yeğenini ve kayınvalidesini de öldüren suçlu, 1965 yılında lösemiden dolayı hapishanede hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dorothea Puente:

6. Dorothea Puente:

Dorothea Puente, 1988'de kiracılarının çeklerini çalmak için zehirledi. Terasında, dört kadın ve üç erkeğin kalıntılarının bulunmasının ardından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 82 yaşında da hapishanede hayatını kaybetti.

7. Myra Hindley:

7. Myra Hindley:

Erkek arkadaşı Ian Brady ve Myra İngiltere'de beş çocuğun ölümüne sebep oldu. Çocuklardan bazılarının cinsel istismara uğradığı anlaşıldı ve çiftin, çocukların fotoğraflarıyla ses kayıtlarını sakladığı ortaya çıktı.

8. Amy Archer-Gilligan:

8. Amy Archer-Gilligan:

1900lü yıllarda huzurevi sorumlusu olan Amy'nin 48 kişinin ölümüne sebep olduğu ve huzurevindeki bireylerin sigorta poliçelerinin lehtarı olduğu ortaya çıktı. Sadece bir cinayetten yargılanan Amy, 1917 yılında hapis cezasına çarptırıldı ancak sonrasında mental sağlığı yerinde olmadığı için hastaneye nakledildi.

9. Rosemary West:

9. Rosemary West:

Rosemary ve eşi Fred, kendi kızı da dahil olmak üzere birçok gence işkence etti ve cinsel istismarda bulundu. Ardından da öldürerek parçalara ayırdılar. Çift, 1994 yılında tutuklandı ve West ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken Fred intihar etti.

10. Beverley Allitt:

10. Beverley Allitt:

'Ölüm Meleği' olarak bilinen Beverly, 1993 yılında beş çocuğuna aşırı dozda insülin vererek öldürmekten suçlu bulundu. Sonrasında da Munchausen sendromuna yakalandığına karar verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gesche Gottfried:

11. Gesche Gottfried:

Halk arasında idam edilen son kişi olan Gottfried, 1813-1827 yılları arasında arsenik kullanarak 15 kişiyi öldürdü. Hemşirelik yapan Gottfried, zehri kurbanlarının yemeğine karıştırarak verdi. Ayrıca; annesi, babası, iki eşini, nişanlısını ve çocuklarını da öldürdü.

12. Amelia Dyer:

12. Amelia Dyer:

Sadece bir cinayeti ispatlanan Amelia'nın 400den fazla bebeği öldürdüğünden şüpheleniyor. 20 yıl boyunca para karşılığında bebeklerin alındığı 'Bebek çiftliği' olarak adlandırılan yerde çalışan katilin, tarihin en çok cinayetini işleyen kişi olduğu düşünülüyor. 1896 yılında yargılan Amelia, suçlu bulunmasının ardından idam edildi.

13. Miyuki Ishikawa:

13. Miyuki Ishikawa:

Ebelik yapan Ishikawa, 1940'lı yıllarda suç ortaklarının da yardımıyla birçok bebeğin ölümüne sebep oldu. 85-169 arasında bebeği öldüren suçlu, kurbanlarını kimsesiz bebeklerden seçti ve cinayetler için bir bebeğin hayatını almanın, onu yetiştirmekten daha ucuz olduğunu söyledi. Sonrasında da dört yıl hapis cezası aldı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
39
14
10
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

#6 Tweety ve Sylvester'daki tontiş teyze değil mi ya?