Görüş Bildir

İslamcı camiada yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Mücahid Cihad Han, cinsel kuvveti artırdığını iddia ettiği bir duayı YouTube kanalından paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İslamcı camiada yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Mücahid Cihad Han, cinsel kuvveti artırdığını iddia ettiği bir duayı Youtube kanalından paylaştı.

İslamcı camiada yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Mücahid Cihad Han, cinsel kuvveti artırdığını iddia ettiği bir duayı Youtube kanalından paylaştı.

Mücahid Cihad Han, söz konusu videoda, 'muhteşem' bir duadan bahsedeceğini belirterek, cinsel kuvveti artırdığını ileri sürdüğü bir duanın tarifini anlattı. Mücahid Cihad Han, 'Dinde haya yoktur. Cinsel kuvvet duasını sizlere anlatacağız. Bugün için muhteşem bir duadan bahsedeceğim. Cinsel kuvvetimizi artıracak bir dua... Tabii, çok derinlemesine girmek istemiyorum, şöyle faydası olacak falan. Birebir olsak anlatırız da genelde böyle gayrıahlaki durabilir diye, hemen hiç fazla ayrıntıya girmeden duamızı anlatayım' dedi.

Kaynak: Oda Tv

İşte o dua:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
69
54
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doriangrayy

Zaten gayet gayriahlaki durmuş, kafanız hep bu konulara bastığından insanları islamdan da soğuttunuz, Kul hakkını, Fakire yardımı anlat, haram mal yemenin g... Devamını Gör

Zuhal

Ağzına sağlık...

Ufuk Yılmaz

Yalanınızı seveyim hangi İslamcı camiaymış bzi niye bilmiyoruz bu adı sanı bilinmez bir zibidiyi İslamcı camianın bilmemnesi diye satmak Kemalizm'in büyük s... Devamını Gör

Ufuk Yılmaz

*bu herifi İslamcı camianın bilmemnesi diye satmak... Doğrusu böyle olacak

Jesus Cry

iktidarın sırrı buymuş demek ki ülkenin anasını s**tiler.