Görüş Bildir
Haberler
İşitme Engelliler Federasyonu'nda Skandal Dayak Görüntüleri Ortaya Çıktı

İşitme Engelliler Federasyonu'nda Skandal Dayak Görüntüleri Ortaya Çıktı

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı, Faruk Demir’in bir işitme engeli vatandaşı dövdüğüne ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Darp görüntülerinde odada Fırat Kaya’nın da olduğu görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Faruk Demir'in işitme engelli bir kişiyi darp ettiğine ilişkin görüntüler yayımlandı.

Demir'in geçtiğimiz günlerde yine işitme engelli genci darp etmekten tutuklanan Fırat Kaya adlı kişiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Ankaragazetecisi'nden Alican Uludağ’ın haberine göre, 'Fırat Delikanlı' ismini kullanan Fırat Kaya’nın işitme engelli bir genci döverek sosyal medyada paylaşmasının ardından ortaya çıkan bu yeni görüntülerin İstanbul’da çekildiği belirtiliyor.

İşte o skandal görüntüler 📌

Olayın ardından federasyondan açıklama geldi 📌

Olayın ardından federasyondan açıklama geldi 📌
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
60
19
12
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Dernek görünümlü mafya bir de bunun parti görünümlüsü var, hatta bu dernek görünümlü olan parti görünümlü olanın himayesinde. Hangisini koruyalım kadını mı ç... Devamını Gör

Ceza alacağına falan, inanmayın pek bir bok olmayacak.

shiroshinju

Uyuşturucu ile mücadele edenler uyuşturucudan tutuklanır,engelli federasyonu başkanı engelli döver,öyle bir kaos ortamı oluşturuldu ki,bu yıkım toparlanamaya... Devamını Gör