Görüş Bildir
Haberler
İsim Zevkine Göre Sana Seni Anlatacağız!

etiket İsim Zevkine Göre Sana Seni Anlatacağız!

Yung Boş Ada
18.06.2016 - 18:16

Sana hoş gelen isimlerden yola çıkarak senin nasıl biri olduğunu bulacağız! Hazırsan hemen teste başlamaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Y ile başlayan bu kadın isimlerinden hangisi daha çok hoşuna gitti?

1. İlk olarak: Y ile başlayan bu kadın isimlerinden hangisi daha çok hoşuna gitti?

2. Şimdi de M ile başlayan bir erkek ismi seç!

3. Sıra "L" harfinde! Hadi L ile başlayan bir kadın ismi seç!

3. Sıra "L" harfinde! Hadi L ile başlayan bir kadın ismi seç!

4. Peki ya "E"? "E" harfiyle başlayan bir kadın ismi seçmek istemez misin?

4. Peki ya "E"? "E" harfiyle başlayan bir kadın ismi seçmek istemez misin?

5. Hep kadın ve erkek isimlerini sorduk, ya her iki cinsiyet için de kullanılanlar? Hadi bir de unisex isim seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi kadınlara tekrar dönelim: "C" ile başlayan bir kadın ismi seç!

7. Tamam tamam, biraz da erkekler: "B" ile başlayan bir erkek ismi istiyoruz senden!

7. Tamam tamam, biraz da erkekler: "B" ile başlayan bir erkek ismi istiyoruz senden!

8. Son olarak senden ne istiyoruz biliyor musun? Öyle olduğu pek bilinmeyen ama unisex olan bir isim seçmeni!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korumacısın!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin etrafındaki insanlara karşı inanılmaz korumacı bir tavır sergilediğini görüyoruz. Senin için sevdiğin insanlar hayatındaki diğer her şeyden, hatta kendinden bile daha önemli. Bu yüzden onlara bir şey olacağının düşüncesi bile senin delirmene neden oluyor! Durum bu olunca da doğal olarak onlara karşı her daim korumacı davranıyor ve hiçbirine hiçbir zarar gelmediğinden her an emin olmak istiyorsun. Sana sahip oldukları için etrafındaki insanlar bizce gerçekten çok şanslı!

Özgür ruhsun!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gerçek bir özgür ruh olduğuna eminiz! Kendi benliğinin farkına vardığın günden beri hep kanatlanıp uçmak, tamamen özgür olmak istedin. Kurallardan, kısıtlamalardan ve birilerine, bir şeylere bağımlı olmaktan hep nefret ettin. Tamamen özgür olacağın ve kendi ayakların üstünde duracağın günün hayalini kurdun hep. O günün çok da uzakta olduğunu düşünmüyoruz güzel dostumuz! Umarız aradığın özgürlük sana istediğin bütün mutlulukları getirir!

Lider sensin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin doğuştan bir lider olduğuna adımız kadar eminiz! Sen gerek stratejik düşünme yeteneklerin, gerekse insan ilişkilerindeki yeteneklerin ile gerçekten bir liderin sahip olması gereken bütün özelliklere sahipsin. Dahası, bunu seviyorsun! Sorumluluk almayı ve insanları bir amaç uğruna aynı çatı altında birleştirmeyi gerçekten seviyorsun. Bizce bunu ciddi anlamda düşünmeli ve profesyonel hayatında liderlik konumuna gelebileceğin fırsatları bulmalısın!

Entellektüellikte zirvesin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gerçekten son derece entellektüel biri olduğunu söyleyebiliriz! Okumayı ve hatta yeri geldiğinde yazmayı çok seviyorsun. Seni zorlayan zeki sohbetlere girmeyi, kültür alışverişinde bulmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi ise zaten hobilerin arasına çoktan sokmuşsun bile! Senin gibi olmak isteyen ne kadar çok insan var biliyor musun? Bu derece tutkulu bir öğrenme ve araştırma isteği ile dolu olduğun için kendinle gerçekten gurur duymalısın güzel dostumuz!

Hayal ve yaratıcılık masterısın!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gerçekten inanılmaz gelişmiş bir hayal gücünün ve yaratıcılığının olduğunu biliyoruz, biliyoruz işte! 'Ne yaratıcılığı, hiçbir sanat dalıyla bile ilgilenmiyorum' deme şimdi: Senin bakış açın yeter! Dünyaya öyle farklı ve öyle güzel bir pencereden bakıyorsun ki hiçbirimizin gördüğü dünya ile senin gördüğünün aynı olmadığına kalıbımızı basarız! Sen gerçekten çok farklı bir frekanstasın güzel dostumuz. Keşke dünyayı bir dakikalığına da olsa senin gözlerinden görebilsek!

Tam bir maceracısın!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gerçek bir maceracı olduğunu söyleyebiliriz. Sen bu hayatta yaşayabileceğin her şeyi yaşamak, her şeyi deneyimlemek ve her şeyin tadına bakmak istiyorsun! Bunun için de eline geçen her fırsatı büyük bir ustalıkla değerlendiriyor, macera defterine her geçen gün yeni anılar ekliyorsun. Hayatın tadını en güzel sen çıkarıyorsun yani güzel dostumuz! İnceden kıskanmadık değil ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2228
986
415
304
92
79
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Ada

Cansın ne biçim isim lan? Aklıma johnsons baby şampuanı geliyor amk.

aisaka-san

Baybora? Wtf

Akansel Çatak

eğer ismi AKANSEL olan varsa gelsin tanışalım hayatım boyunca bir kere bile rast gelmedim AKANSEL ismine :D :(