Görüş Bildir
Haberler
Işıklar, Kostüm ve Bolca Makyaj... Sahnede Devleşip Günlük Hayatta Bizden Birine Dönüşen 15 Ünlü

Işıklar, Kostüm ve Bolca Makyaj... Sahnede Devleşip Günlük Hayatta Bizden Birine Dönüşen 15 Ünlü

Mia Zona
11.08.2020 - 09:45

Olayın tüm esprisi biraz makyaj ve gösterişli kostümler mi dersiniz? 🤨

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kesha

1. Kesha

Sahnede oldukça enerjik olan Kesha, kostümlerinde ve makyajında bol bol parıltılı malzemeler kullansa da günlük hayatta çok daha rahat bir giyim tarzına sahip. Ayrıca makyajsız bir şekilde kameralar karşısına çıkmaktan da hiç çekinmiyor.

2. Madonna

2. Madonna

Madonna, sektöre adımını attığından beri sahne şovlarıyla herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Sahnede özellikle aksesuarları ve koreografileri ile dikkat çeken Madonna, günlük hayatta çok abartılı kıyafetler giymeyi ve makyaj yapmayı tercih etmiyor.

3. İrem Derici

3. İrem Derici

Derici günlük hayatta da saçlarına önem veriyor ve makyajını yapıyor. Onun için sahne ve günlük hayat arasındaki tek fark, günlük hayatta genellikle daha spor kıyafetler tercih etmesi!

4. Merve Özbey

4. Merve Özbey

Sahnelerinde genellikle parıltılı elbiseleri tercih eden Özbey, günlük hayatında oldukça klasik bir giyim tarzına sahip. Her şeyden kaçmak istediğinde o da bizim gibi eşofmanlarını giyiyor, makyaj malzemelerini kenara atıyor ve kendini yollara vuruyor...

5. Demi Lovato

5. Demi Lovato

Sahnede sesiyle devleşen genç isimlerden biri olan Lovato, sahnede kimi zaman mayo tarzında tulumlar giyse de günlük hayatında genellikle rahat ve bol kıyafetler giymeyi ve makyajı olabildiğince az yapmayı tercih ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elton John

6. Elton John

Sahnede her zaman parıltılı kostümler ve eğlenceli aksesuarlar kullanan John, günlük hayatında abartısız ve spor kıyafetler tercih ediyor. John'ın sahne dışında değişmeyen tek şeyi ise güneş gözlükleri...

7. Ajda Pekkan

7. Ajda Pekkan

Performanslarıyla genç şarkıcılara taş çıkartan Pekkan, sahnede oldukça gösterişli kostümler tercih ediyor. Pekkan'ın günlük hayattaki stili ise tamamen taytlar ve spor ayakkabılar üzerine kurulu.

8. Yıldız Tilbe

8. Yıldız Tilbe

Kendine has bir tarzı olan Tilbe, hem sahne hem de günlük hayatında bunu oldukça yansıtıyor. Sahne kostümleriyle olduğu kadar günlük hayatta tercih ettiği kıyafetleriyle de her seferinde bizleri şaşırtmayı başarıyor. Ayrıca sahnede değilken makyaj yapmayı pek tercih etmiyor.

9. Rihanna

9. Rihanna

Danslarından tırnaklarına kadar her şeyiyle sahnede devleşen Rihanna, sahnede olduğu gibi günlük hayatta da topuklu ayakkabıları tercih ediyor. Ancak Rihanna'nın tarzını tam olarak açıklamak pek mümkün değil. Kimi zaman gösterişli bir elbise ile kürk giyerken kimi zaman ise bir eşofman takımı ve ev topuzu ile dışarı çıkıyor.

10. Katy Perry

10. Katy Perry

Sahnede cupcake standı, patlamış mısır, kardan adam ve daha birçok kılığa giren Perry, günlük hayatında sahnedeki kadar renkli bir tarza sahip değil. Perry günlük hayatında genellikle makyajsız olmayı tercih ediyor ve oldukça rahat kıyafetler giyiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şebnem Ferah

11. Şebnem Ferah

Sahnede sürekli olarak siyah renk kostümler tercih eden Ferah, günlük hayatında çok daha rahat ve sahnedeki gibi siyah renkli kıyafetler giyiyor. Ayrıca günlük hayatta sıklıkla şapka da kullanıyor.

12. Hayko Cepkin

12. Hayko Cepkin

Sahne makyajını başarılı bir şekilde kullanan Cepkin, ayrıca sahnede siyah kalın bileklikler veya parmaksız eldiven giyiyor. Günlük hayatında ise siyah tişört ve siyah atlet tercih ediyor.

13. Nicki Minaj

13. Nicki Minaj

Günlük hayatta da sokakta yürürken en sade haliyle bile ilgi çekebilecek bir giyim tarzına sahip olan Minaj, sahnede çok daha iddialı kostümler, gösterişli takılar ve saç stili tercih ediyor.

14. Marilyn Manson

14. Marilyn Manson

Kendisini dinlemeyen insanların bile gotik imaj söz konusu olduğunda aklına gelen ilk isim olan Manson, sahne makyajını çıkarttığında günlük hayatında oldukça sıradan görünümlü biri.

15. Lady Gaga

15. Lady Gaga

Sahne şovlarında kostümleri ve makyajıyla sınırları zorlayan Gaga, günlük hayatında çoğunlukla çok hafif makyaj ve rahat kıyafetler giymeyi tercih ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
29
14
10
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hestia

Rihanna'nın bizden biri olduğunu hiç sanmıyorum

Hestia

üstün bir yaşam formu

Ali Karaman

Bu nasıl bir içerik ya adjkfl Marlyn Manson ile İrem Derici aynı kefeye konmuş :D

yescelkk

sade mi hafif makyaj mı..makyajın sadesi hafifi mi olur ulan nicki 2. fotosunda suratına badana boya yapmış ne diyonuz siz