Görüş Bildir
Haberler
İŞGAL GREV DİRENİŞ

İŞGAL GREV DİRENİŞ

Asya Rosa
07.02.2015 - 12:24 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 00:08

Kavelden Greife İŞGAL GREV DİRENİŞ gecesi

10 Şubat 2014 tarihinde taşeron köleliğine ve sömürüye karşı fabrikalarını işgal ederek 60 gün boyunca işgali sürdüren ve polis saldırısıyla fabrikalarından çıkarılan Greif işçileri, 8 Şubat'ta Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Kavel’den Greif'e... İşgal Grev Direniş Gecesi'ne çağırıyor.

GREIF İŞÇİLERİNDEN DİRENİŞ MANİFESTOSU

'Greif’te emeğimizi çalmaya kalkanlarla hesabımız bitmedi. Onurlu mücadelemizde her aşamada ihanet eden Budaklar’ın ihanet çetesiyle hesabımız kapanmadı. Haklarımızın zerresini onlara yedirtmeyeceğimiz gibi onların emeğimiz üzerinde nemalanmalarına, izin vermeyeceğiz. İhanet çetesinden ve onlara uşaklık yapanlardan mutlaka hesap soracağız.

Artık her bakımdan da daha güçlüyüz. Sınıfımız adına büyük mücadele değerleri yarattık, çetin bir mücadele içerisinde büyük deneyimler kazandık, bu mücadele içerisinde yetişmiş ve kaynaşmış işçiler olarak çıktık. Bunun için bugüne kadar yaptıklarımızı başlangıç sayıyoruz ve mücadelemize devam edeceğimizi ilan ediyoruz.'

Kaynak: http://onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşçi ve emekçiler İşgal Grev Direniş Gecesi'nde buluşuyor !

Taşeron köleliğine karşı Greif’in İstanbul Hadımköy’deki fabrikasında gerçekleştirilen işgal ve direnişin 1. yılında işçi ve emekçiler 'Kavel'den Greif'e… İşgal Grev Direniş Gecesi'nde buluşacak.

İşçi sınıfına yürünmesi gereken yolu gösteren Greif işgalinin 1. yıl dönümünde Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu (BDSP) tarafından gerçekleştirilecek olan gece 8 Şubat Pazar günü İstanbul Şişli'deki Kent Kültür Merkezi'nde saat 16.00’da başlayacak.

Başta Greif işçileri olmak üzere direnişçi işçiler ve emekçilerin katılım sağlayacağı 'Kavel'den Greif'e… İşgal Grev Direniş Gecesi'nde İlkay Akkaya, Ekrem Ataer ve Şişli Halk Korosu, Aliye Fişenk ve Gebze İBD Müzik Atölyesi sahne olacak.

Kaynak: https://www.facebook.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0