Görüş Bildir
Haberler
İş Hayatından Sıkılanlar İçin Ayvalık'ta Yaşam Rehberi

İş Hayatından Sıkılanlar İçin Ayvalık'ta Yaşam Rehberi

Seven Barış
11.01.2016 - 12:13

İşi gücü bırakıp Ayvalığa yerleşmek isteyenler; Toplanın.

Yapılan araştırmalara göre her 3 çalışandan 2 si Ayvalığa yerleşip mekan açmak, olmadı instagram üzerinden birşeyler satıp denize karşı hayatının geri kalanını huzurlu bir şekilde tamamlamanın hayallerini kuruyor. 

İşte plaza hayatını terkedip Ayvalık’ta yeni bir hayat kurmak isteyenlere girişim rehberi.

Kaynak: http://www.ikmagazin.com/n-748-is-hay...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pastane Açmak

Pastane Açmak

Küçük mekanları işletmede en çok zevk alınacak ve çalışmaktan mutlu olunacak kısım pastane olsa gerek. Dekorların şirin renklerinden çıkmak istemeyeceğiniz ve minik pastaları gördükçe kilonuzu dert etmeyeceğiniz bu pastane işletmesi için ortalama girişim maliyeti 300 Bin Lira civarında.

Çay Bahçesi Açmak

Çay Bahçesi Açmak

Daha samimi ortamları tercih edenlerdenseniz, yeşilliklere ve açık ortamları da özlediyseniz, size tavsiyemiz çay bahçeleri. Yeşilliklerle iç içe, deniz manzaralı bir çalışma ortamından daha güzeli ne olabilir ki? Ayvalık’ta bir çay bahçesi açma niyetindeyseniz karşılamak zorunda olduğunuz ortalama maliyet ise 70 Bin Lira dolaylarında olacaktır.

Cafe Açmak

Cafe Açmak

Diğer bir zevkli işletme ise gençlerin uğrak yeri olan cafeler. Rengarenk puflarla veya farklı dekorlarıyla ilgi çeken cafeler gençlerle de eğlenceli bir havaya bürünüyor. Ayvalık’ta açacağınız bir cafenin ortalama maliyeti ise, denize yakın işlek yerlerde 700 Bin’e kadar çıkarken, daha mütevazı yerler 100 Bin Lira civarında.

Restoran Açmak

Restoran Açmak

Daha resmi sayılabilecek ve daha saygın bir diğer işletme ise, restoranlar. Denize nazır, şık dekorlarıyla açacağınız bir restoranın maliyeti ortalama 200 Bin Lira.

Bar Açmak

Bar Açmak

Eğlenceyi daha çok seven ve aktif olarak geceleri çalışmayı tercih eden biriyseniz eğer, nezih mekanlardaki barları tavsiye edebiliriz. Açacağınız bir barın Ayvalık’taki ortalama maliyeti ise, 100 - 150 Bin Türk Lira dolaylarında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ev Fiyatları

Ev Fiyatları

İş kurmanın yanı sıra oturacağınız evi de iyi seçmeniz gerekir. Genelde hem işe, hem denize, hem merkeze yakın olsun gibi talepler İstanbul'da hayal iken, Ayvalık da öyle değil. Apartman daireleri tercihiniz ise, fiyatları 100 Bin TL dolaylarında iken, mütevazı müstakil villalar 400 Bin Lira civarında olabiliyor. Kiralar ise 450- 800 TL aralığında. Böylece hem çalışıp hem de gönlünüzce tatil yapabileceğiniz Ayvalık hayallerine bir adım daha yaklaştınız.

Bülbülü altın kafese koymuşlar...

Bülbülü altın kafese koymuşlar...

Ne Ayvalık ne karaip adaları ne maldivler hiç birinin İstanbul'un yerini tutmayacağını hatırlatmakta fayda var. Dünya'nın hiçbir yerinde bulamayacağınız macera aksiyon ve garipler sadece ve sadece İstanbul'da tecrübe edilebiliyor. İyisi mi siz işinizden ayrılıp başka bir şehre yerleşme fikrini biraz erteleyin. Sonuçta kim böyle bir eğlenceden mahrum kalmak ister ki..?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın