Görüş Bildir
Haberler
İş Hayatında Yıldız Gibi Parlayacağın Kariyeri, 3 Soruyla Tahmin Ediyoruz!

İş Hayatında Yıldız Gibi Parlayacağın Kariyeri, 3 Soruyla Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
03.08.2015 - 17:14 Son Güncelleme: 03.08.2015 - 17:42

Acaba sen kişilik özelliklerine göre kariyerinde hangi alanda başarı basamaklarını hızla çıkmaya yatkınsın? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sence senin en iyi özelliğin bunlardan hangisi?

2. Çalışma odanın veya ofisinin duvarına bu resimlerden hangisini asarsın?

3. Son olarak ruhunu hangi müzik türünün beslediğine inanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Profesyonel Sporcu" çıktın!

"Profesyonel Sporcu" çıktın!

Sen hem fiziksel hem de duygusal olarak çok güçlü bir insansın. Bu yüzden hiç kimse seni kolay kolay yıkamıyor, kimsenin seni ezip geçmesine izin vermiyorsun. Ayrıca adeta atom enerjisine sahipsin sen! Yerinde durmak bilmiyorsun, sürekli bir hareket halindesin. Hırslısın da; pes etmek diye bir şey yok senin kitabında. Durum bu olunca da bu özelliklerin cuk diye oturduğu 'Profesyonel Sporcu' kariyeri tam senlik!

"Profesör" çıktın!

"Profesör" çıktın!

Bugüne kadar zeka olarak daima etrafındakilerden sıyrıldın, hep bir adım öne çıktın. Ama senin sırrın sadece zekiliğin değildi; senin sırrın bilgiye, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye olan açlığındı. Bunun yanı sıra sen etrafında hep fikirlerine başvurulan, danışılan insan oldun. Çünkü mantıklı düşünmek, duyguyla mantığı birbirinden ayırabilmek çok ayrı bir hünerdir ve sen bunu çok iyi başarıyorsun. Tecrübelerini etrafındakilere aktarıp onların da gelişmesini görmekten de çok mutlu oluyorsun. Bu yüzden senden çok iyi bir 'Profesör' olur. Öğrenmeye gelmiş genç beyinleri eşsiz bilgilerinle doldururken yaşadığın mutluluğu başka yerde bulabileceğini sanmıyoruz!

"Dernek Başkanı" çıktın!

"Dernek Başkanı" çıktın!

Sen bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için gönderilmiş gibisin resmen. Sürekli etrafındakilere yardım ediyorsun, iki elin kanda olsa bile. Birilerine yararın dokunduğu zaman, birilerine yardım edebildiğin zaman kendini iyi hissediyorsun. Son derece bilinçli ve duyarlı birisin ayrıca; etrafında olup biten her şeyin farkındasın ve nasıl daha iyi bir hale getiririm bu dünyayı, en azından kendi ülkemi diye düşünüyorsun sürekli. Biz inanıyoruz, sende bu istek bu tutku olduğu sürece yapamayacağın şey yok. Bu yüzden dünyayı değiştirmeye başlamanın ilk adımı olarak sana en uygun meslek 'Dernek Başkanı'!

"Yazar" çıktın!

"Yazar" çıktın!

Sen çok konuşmayan bir insansın; çoğunlukla sessiz kalıp etrafını gözlemlemeyi, insanları izlemeyi tercih ediyorsun. Senin kendine oluşturduğun bir dünyan var, bu dünyadan bambaşka bir dünyan. Orada yaşamayı ve oraya ait hikayeler anlatmayı, yazmayı seviyorsun. Yazmak senin için çok büyük bir tutku, kelimeleri adeta sihir yapar gibi öyle güzel seçip bir araya getiriyorsun ki etkilenmemek elde değil. Bu yüzden senin kendi dünyanı en güzel şekilde yaratıp herkese anlatabileceğin en güzel meslek 'Yazarlık'!

"Bilim İnsanı" çıktın!

"Bilim İnsanı" çıktın!

Senin ne kadar zeki bir insan olduğunu ve analitik düşünme yeteneğinin ne kadar yüksek olduğunu ilk söyleyen biz değiliz diye düşünüyoruz. Çünkü gerçekten öyle... farklı ve gelişmiş bir düşünce yapısına aitsin. Ayrıca sahip olduğun bu yeteneği de dünyayı değiştirmek, yeni bir buluş ya da insanların yararına olacak bir tedavi keşfederek kullanmak istiyorsun. Araştırmacı kişiliğinse zaten bunları yapmanda sana en çok yardımcı olacak şey. İşte tam da bu yüzden senden çok iyi bir 'Bilim İnsanı' olur!

"Oyuncu" çıktın!

"Oyuncu" çıktın!

Kendini bir başkası gibi düşünüp onun gibi hareket etmek, onun hikayesini canlandırmak çok heyecan verici değil mi? Ya da etrafındakilere sürekli eğlenceli hikayeler anlatmak, taklitler yaparak onları güldürmek, esprilerinle kahkahalara boğmak. İşte senin bu dünyada en zevk aldığın şeyler bunlar. Yeteneğin de var üstelik; neşen ve mizah anlayışın da bunun için oldukça elverişli. Durum buyken de senden çok iyi bir 'Oyuncu' olmayacak da ne olacak değil mi?

"Tasarımcı" çıktın!

"Tasarımcı" çıktın!

Senin gerçekten inanılmaz bir hayal gücün var. Bizim aklımıza hayalimize getiremeyeceğimiz şeyleri sen hayata geçirmeye çalışıyorsun. Senin kafanın hepimizinkinden çok daha farklı çalıştığı kesin! Yaratıcılığının sınırı yok resmen. Estetik algın da çok yüksek. Bunlara bir de eşsiz zekan eklenince ortaya mükemmel bir kombinasyon çıkmış ve seni çok başarılı bir 'Tasarımcı' yapmaya hazır!

"CEO" çıktın!

"CEO" çıktın!

Grup çalışmalarında falan genelde liderlik hep sana düşüyor değil mi? Çünkü sende doğuştan gelen bir liderlik ve yönetme yeteneği var. Her adımını mantıklı atıyor, düşünmeden hareket etmiyor, daima bir iki adım sonrasını hesaplamaya çalışıyorsun ve her işini ona göre yapıyorsun. Ayrıca insanlar tarafından saygı duyulan ve son derece etkileyici bulunan bir insansın. Bu özellikler birleşince koskoca bir şirketi yönetmek senin için hiç de zor gibi durmuyor açıkçası; işte bu yüzden sen bir 'CEO' olmalısın!

"Cumhurbaşkanı" çıktın!

"Cumhurbaşkanı" çıktın!

Adalet senin için çok önemli bir kavram. Sana göre adalet olmayan yerde yaşanmaz, yaşanamaz. Çünkü sen insanlara değer veren birisin; kimsenin haksız yere suçlu konumuna düşmesini ya da yiyecek bir lokma ekmek bile bulamayan insanlar varken başka insanların çocuklarına yatlar katlar almalarına asla tahammül edemezsin. Vatanseversin de; ülken için, halkın için yapamayacağın şey yok. Bu yüzden sen kesinlikle 'Cumhurbaşkanı' olmalı ve ülkeni adaletle, insan sevgisiyle yönetmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
100
38
30
14
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ciri

ben profesör? hiç alakam yoktur şöyle yazılım mühendisliği grafikerlik youtuberlık (tamam sonuncusu abartmış olabilirim) daha ilgi alanlarıma girer şöyle you... Devamını Gör

Walker Begüm

Aynen :D ama öyle de baaya uğraşmak lazım ya 10 aboneyle kariyer olmuyor :D:d

herkese profesör yazar tasarımcı sporcu çıkmış bana dernek başkanı ne eğlenceli bir iş-.-

Donnie Darko

Bir Dernek Altında Buluşup İçenler Derneği Başkanı ilan ediyoruz seni :DD

algyapmabe

açılın ben profesörüm