Görüş Bildir
Haberler
İrlandalı Turistten En Ağır Darbeyi Alan Esnaf: 'Adam Makineli Tüfek Gibi'

İrlandalı Turistten En Ağır Darbeyi Alan Esnaf: 'Adam Makineli Tüfek Gibi'

ATKN
29.08.2015 - 17:35 Son Güncelleme: 29.08.2015 - 19:23

İstanbul Aksaray'da Türkiye gündemine oturan görüntülerde, İrlandalı turistin dövdüğü esnafın arasında en sert darbeyi alarak adeta 'hayata küsen' ve yerden kalktıktan sonra yürümekte zorluk çeken esnaf Show Haber'e konuştu. Dişlerinin kırılmasından dolayı iki-üç gün baş ağrısı çektiğini söyleyen Şerafettin Özbey, 'Sonra görüntüleri izledim. Adam makineli tüfek gibi dedim. Yine de helal olsun. Karşı karşıya gelirsek helal olsun derim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kavgada en büyük darbeyi alan Özbey, şunları söyledi:

'Diyorum ben neden başım ağrıyor. Meğersem dişim kırılmış. Tabi ben kendime geldiğim zaman sersemledim yani. Kendime geldiğim zaman baktım hadise bitmiş. Arkadaş da sağolsun ağır siklet, bir darbeyle yıktı bizi. Adama da helal olsun o kadar sopaya dayandıysa. 

Beklenmedik bir yumruk geldi. Bu yumruğun etkisiyle damağım patladı. Damağımın patlamasıyla iki tane diş köküm patlıyor, sonra başım ağrıyor. Ben o kadar darbe görmüşüm hiç o kadar sersemlediğimi hatırlamıyorum. İster inanın ister inanmayın iki-üç gün baş ağrısı çektim. Sonra ben görüntüleri izledim. Adam makineli tüfek gibi dedim. Yine de helal olsun. Karşı karşıya gelirsek helal olsun derim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
3
0
0
0
0