Görüş Bildir
Haberler
İran: ''ABD'yi Uzaylılar Yönetiyor!''

İran: ''ABD'yi Uzaylılar Yönetiyor!''

Webtekno
14.01.2014 - 18:38 Son Güncelleme: 14.01.2014 - 19:07

İran'da bulunan yarı resmi bir haber ajansı olan Fars Haber Ajansı, geçtiğimiz günlerde ilginç bir habere imza attı. 1945 yılından beri ABD'nin yönetimlerinde uzaylıların bulunduğunu belirten haber ajansı, kanıt olarak ise eski NSA analisti Edward Snowden'ın sızdırdığı belgeleri gösterdi.

Habere göre ABD, 1945 yılından beri gölge bir hükümet tarafından yönetiliyor. Ancak iddialar bu kadarla da sınırlı değil. Haber ajansına göre bu gölge hükümette uzaylılar da mevcut. Şehir efsanelerinden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda ABD tarafından da varlığı kabul edilen Nevada'daki 51. Bölge bu gölge hükümetin bulunduğu yer.

Haberin bir diğer kanıtı olarak da 2. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Adolf Hitler yönetimindeki Nazi Almanya'sının yüzlerce denizaltı inşa etmeyi başarmış olması verilirken, bu denizaltıların uzaylıların teknolojik yardımıyla yapıldığı belirtiliyor.

ABD Ulusal Güvenlik Dairesi'nin (NSA) dünya genelinde tartışmalar yaratan bazı programlarının da uzaylıların dünyadaki varlıklarını gizlemek ve global hakimiyet gündemlerine hizmet için yapıldığı öne sürülen haberin kaynağı, eski NSA analisti Edward Snowden'ın Rus Federal Güvenlik Servisi'ne sızdırdığı belgeler.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Kaynak: http://www.webtekno.com/sektorel/iran...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0