Görüş Bildir
Haberler
iPhone için WhatsApp sesli arama özelliği nasıl aktif edilir?

iPhone için WhatsApp sesli arama özelliği nasıl aktif edilir?

Sağir Mucin
29.04.2015 - 18:09 Son Güncelleme: 30.04.2015 - 01:40

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android'ten sonra İOS platformunda çalışan akıllı telefonlara da sesli arama özelliğini güncelledi.

WhatsApp'ın Facebook tarafından satın alınmasından sonra, olduğu gibi bırakacağı sözü veren sosyal ağ devi, bununla birlikte uygulamaya yenilik getirmeyi de ihmal etmiyor. Her ne kadar satın alma işlemi tartışılsa da, yeni getirilen özellikler ile bir çok kullanıcının vazgeçilmez mesajlaşma uygulaması olmaya devam ediyor.

İlk önce Android platformunda çalışan akıllı cihazlar için getirilen sesli arama özelliği, sonunda İOS içinde güncellendi. Resmi App Store'da yer alan güncelleme, iPhone sahipleri tarafından güncellemeye açıldı. Ancak şöyle bir sıkıntı var.

iPhone için WhatsApp sesli arama özelliği, uygulamayı güncellendiği zaman hemen aktif olmaması ihtimalide bulunuyor. Uygulamanın milyonlarca kullanıcısı olduğunu bilerek bu özelliğin size gelmesi zaman alacağını söyleyebiliriz.

Ancak sesli arama özelliği aktif olan bir iPhone'dan size gelen bir arama bu özelliği aktif etme durumu bulunuyor. Eğer sizde bir iPhone sahibiyseniz ve sesli arama özelliğini aktif etmek istiyorsanız. Buradan bize iletişimden ulaşıp aktif ettirebilirsiniz.

Kaynak: http://news-tech.net/iphone-icin-what...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın