Görüş Bildir
Haberler
iPhone Ekran Onarım ve Değiştirme Ücretleri

iPhone Ekran Onarım ve Değiştirme Ücretleri

Osman Gezer
18.02.2016 - 23:05

iPhone'u ekran onarımı veya değişimi için garantiye gönderme

iPhone telefonunuzun kaza sonucu düşmesikırılmasısıvı dökülmesisonucunda ekranında oluşan hasarlar Garanti kapsamı dışına girmektedir. Ancak yine de iphone telefonunuzu garanti kapsamı dışında Apple Servisine gönderebilirsiniz. Ancak telefonun parçalara ayrılması veya yetkisiz bir yerde telefona yapılan tamirat sonunda iPhone garanti kapsamı dışında bile servise kabul edilmeyebilir.

Apple servisi iPhone ekran çatlaması, kırılması gibi durumlarda iki farklı servis hizmeti sunmaktadır. Sorun eğer onarım veya tamir ile giderilebiliyorsa sizden onarım ücreti alınır. Ancak ekranın değiştirilmesi gerekiyorsa iphone ekran değişim ücreti alınacaktır.

Apple’ın resmi internet sitesi üzerinde sizden alınacak maksimum ekran onarım ve değiştirme ücretleri paylaşılmaktadır. Buradaki fiyatlara kdv dahildir ve en fazla tutar yazmaktadır. Yani burada belirtilen ücretlerden daha az bir ücret ödeyebilirsiniz ama fazlasını ödemezsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone Ekran Onarım Ücretleri

iPhone 6 : 379 TL

iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 : 448 TL

iPhone 6s Plus : 599 TL

iPhone Ekran Değiştirme Fiyatları

iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus ekran fiyatı : 1.199 TL

iPhone 6s, iPhone 6 ekran fiyatı : 1.099 TL

iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 ekran fiyatı : 999 TL

iPhone 4s ekran fiyatı: 699 TL

iPhone 4 ekran fiyatı: 599 TL

iPhone garanti kapsamı dışında yapılan onarım ve değiştirme işlemleri sonunda Apple cihazınız için 6 ay sınırlı donanım garantisi vermektedir. Eğer garanti süreniz devam ediyorsa 6 aylık süre garanti sürenize eklenir.

Buradaki iphone ekran onarım ve değiştirme fiyatları 13.02.2016 tarihinde alınmıştır, ileri tarihlerde ücretlerde değişiklik olabilir.

Kaynak: http://teloji.com/iphone-ekran-onarim...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın