Görüş Bildir
Haberler
iPhone 7 için Yüksek Çözünürlüklü Kamera!

iPhone 7 için Yüksek Çözünürlüklü Kamera!

Teknosilimo
27.01.2016 - 15:44

Apple yeni amiral gemisi modeli iPhone 7 için çalışmalarına hız vermiş durumda. Amerikalı üreticinin, iPhone 7'de kullanmayı düşündüğü kameranın patent dosyaları sızdırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından biri konumunda bulunanApple, yeni amiral gemisi modeli iPhone 7’de köklü değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Apple’ın günümüze kadar satışa sunduğu iPhone modellerinde iki unsur fazlasıyla eleştiriliyordu. Bunlardan birincisi, iPhone’u 1 gün bile idare etmekte zorlanan bataryası, ikincisi ise Megapiksel değeri olarak rakiplerinin çok gerisinde bulunan kamerasıydı.

AppleiPhone 7 ile birlikte bu iki sorunu da kökünden halletmeyi amaçlıyor. Daha önce sızdırılan bilgilerde, iPhone 7’de bataryaya yer açma amacıyla 3.5 mm kulaklık jak girişinin tamamen kaldırılacağı iddia edilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batarya alanı için kamera ufaltılacak

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan söylentilerde ise, batarya alanını daha da genişletebilmek adına, iPhone 7’de kullanılacak olan kameranın biraz daha ufak olacağı belirtildi.

Bu söylentilerle birlikte iPhone 7’de kullanılacağı iddia edilen kameranın patent görselleri de yayınlandı. Sızdırılan belgelerde yer alan “küçük form faktörlü yüksek çözünürlüklü kamera” ibaresi ise hayli dikkat çekti.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın