Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6s'den Görüntüler Gelmeye Başladı

iPhone 6s'den Görüntüler Gelmeye Başladı

volkan öztürk
01.07.2015 - 19:01 Son Güncelleme: 02.07.2015 - 02:40

Apple önümüzdeki sonbaharda iPhone 6s ve iPhone 6s Plus akıllı telefonların duyurusunu gerçekleştirecek. Merakla beklenen akıllı telefonlara ilişkin yaz döneminde sayısız haber, iddia, görüntü sızması olacak.

İphone 6s’in Kasa Görüntüsü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beklendiği gibi iPhone 6s‘e ilişkin yeni görüntüler,sızıntılar gelmeye başladı.Görüntüler iPhone 6s’te kullanılacak metal kasayı açıkça ortaya koyuyor. Görüntü itibariyle tasarım detayları büyük oranda ortaya çıkan iPhone 6s, iPhone 6’dan pek de farklı olmayacak.Yeni modelde kullanılacak mikrofon, hoparlörler ve bağlantı noktaları iPhone 6s aynı noktaya yerleştiriliyor. Sızıntılar ayrıca bir sonrakiİphone’da kalkacağı iddia edilen anten şeridinin bu modelde de kullanılmaya devam edildiğini gösteriyor.

Dış tasarımında değişimden söz etmek mümkün değil fakat yeni iPhone’nun iç dizaynı önemli ölçüde değişecek. Apple Watch akıllı saatten bildiğimiz SiP paket sistemi iPhone 6s’teki işlemci, bellek, destek işlemci ve sensör gibi önemli donanımları bir araya getirecek. iPhone 6s yeni iç dizayn anlayışıyla baskılı devre kartından kurtulacak. Apple, pek çok bileşenin paket halinde bir arada bulunacak olmasıyla, iPhone 6s’in içerisinde pil için daha fazla alana sahip olacak.

Sızan görüntüler ayrıca iphone 6s’te çift kamera modülünün kullanılmayacağını gösteriyor. Arka kamera tasarımı büyük oranda iPhone’da olduğu gibi çıkıntılı bir yapıda olacak. 8MP çözünürlüklü arka kameranın bu defa 12MP seviyesine yükseltilmesi bekleniyor. Force Touch ekran teknolojisinin kullanılacağı bildirilen iphone 6s’e 4.7 inç Full HD ekran, 14 nm Apple A9 çipset, 2 GB LPDDR4 RAM ve iOS 9 işletim sisteminin eşlik etmesi bekleniyor.

Kaynak: Bubitekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

çıksın istediği kadar alayını söker takarım:):):)