Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 Plus’tan Beklenmedik Çıkış!

iPhone 6 Plus’tan Beklenmedik Çıkış!

Teknoloji Haberleri
03.11.2014 - 02:45 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 10:44

iPhone 6 Plus’tan Beklenmedik Çıkış!

iPhone 6 ilk çıktığı zamanlarda, sizler de okumuş, duymuşsunuzdur, bazı sorun haberleriyle karşılaştı ve belli bir süre böylece yankılandı. Ama buna rağmen, görünüyor ki cihazın satışları epeyce yüksek. Yine de bu durum şaşırtıcı değil. Sürpriz, iPhone 6 Plus’tan geldi. iPhone 6 Plus’ın satışları, iPhone 6’ya göre ciddi bir farkla daha fazla.

T-Mobile CEO’su John Legere, Code/Mobile konferansında bir internet sitesinde konuştu ve dediğine göre; iki iPhone 6 modelinin satışlarının oldukça iyi olduğu ama iPhone 6 Plus modelinin kendilerinin bile beklemediği bir talepte satıldığı şeklinde. Normalde 4,7 inçlik ufak modelden beklenen 75-80 arası satış grafiği, yüksek oranda ters yüz olmuş gibi görünüyor.

Yine “iPhone 6 Plus modeline olan talep o kadar yüksek ki ne yapacağımızı şaşırdık.” Şekinde olan Legere’nin sözleri, dolaylı olarak Apple CEO’su Tim Cook tarafından da doğrulandı. Geçtiğimiz hafta firmasının dördüncü çeyrek konferansında, ellerinde stoğun 2015 yılına yetişmeme ihtimalinin olduğunu belirtti.

Legere ise, ellerinde iPhone 6 Plus modelinin giderek azaldığını belirterek, müşterilerin ürünü her mağazada bulamadıklarını ifade etti.

Kaynak: http://techkafa.com/iphone-6-plustan-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın