Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6S Mini'nin Geleceği Netleşiyor

iPhone 6S Mini'nin Geleceği Netleşiyor

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6 ve 6 Plus çok yakında yeni bir üyeye, iPhone 6 mini'ye kavuşabilir. Eski iddialara bu kez bir başka kaynaktan destek geldi.

Akıllı telefon serisi iPhone ile yıllardır rekor üstüne rekor kıran Apple son olarak iPhone 6 ile karşımıza çıkmış, ekran boyutunu da değiştirerek şaşkınlık yaratmıştı. iPhone 5 ve iPhone 5s'te 4 inç'lik bir ekranı tercih eden marka, yeni nesil telefonunda ise 4.7 inç'e çıktı. Hatta bir de phablet piyasaya süren Apple, iPhone 6 Plus ile 5.5 inç'lik bir ürünle tanıştırdı.

Kısa bir süre önce sizlerle de detaylarını paylaştığımız gibi ünlü bir analist paylaştığı bilgilerde Apple'ın yeni bir 'mini' modeli üzerinde çalıştığını ve daha uygun fiyatlı iPhone 6 mini ile tanışacağımızı söylemişti. Bugün gelen bir başka rapor ise bu iddiaları destekliyor, yeni mini modeli yolda diyor.

Amerikalı yatırım şirketi Zacks Equity Research paylaştığı raporda, Apple'ın 2015 yılı içerisinde satışa sunmak üzere mini bir iPhone tasarladığından bahsetmiş. iPhone 6 mini adıyla satışa çıkabileceği belirtilen telefon aynı zamanda oldukça uygun fiyatlı olacakmış.

İşin ilginç yanı iPhone 6 mini modelinin, mevcut en ucuz Apple telefonu olan iPhone 5c'den dahi ucuza satışa çıkacak olması. Donanımsal olarak musluğu kısacağı söylenen Apple'ın, ekran boyutunu da küçülteceği konuşuluyor.

Bakalım Apple gerçekten de bir iPhone 6 mini ile bizleri selamlayacak ve 4 inç'lik ekranlı, uygun fiyatlı bir başka telefon ile savaşa devam edecek. 

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-6-mini-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0