Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 Hangi iOS İşletim Sistemini Kullanacak?

iPhone 6 Hangi iOS İşletim Sistemini Kullanacak?

Caner
01.07.2014 - 18:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

İphone 6 Hangi İos İşletim Sistemini Kullanacak?

Apple'ın geçtiğimiz ay Geliştiriciler Konferansında tanıttığı iOS 8 işletim sistemi büyük yenilikler içeriyordu. Tanıtımdan sonra yayımlanan Beta sürümü tüm eleştirileri oklarının Apple’a dönmesine sebep olmuş ve firma bunun üzerine 2.Beta sürümü hemen yayınlamıştı.

iOS 8’in 2.Beta sürümü belli oranda yenilikler içerse de tanıtımda gösterilen iOS 8 yeniliklerin çoğu 2.Beta versiyonunda bulunmuyordu. Apple’ın iOS 8’in geliştirilmesi için ardı ardına aldığı küçük yazılım şirketleri satın alması ise firmanın halen iOS 8’in yapılandırılmasıyla ilgili çalıştığına işaret ediyordu.

Eylül ayında tanıtılması planlanan 4,7 inçlik iPhone 6’nın iOS 8 ile gelmesini beklerken tüm bu göstergeler ışığında şunu söylemeliyiz ki bizce 4,7 inçlik iPhone 6, iOS 7 ile hatta iOS 7.2 ile birlikte gelecek ve 5,5 inç iPhone 6 (Air) ile de iOS 8 lansmanı yapılacak.

Bu öngörünün doğru çıkıp çıkmayacağını zaman içinde göreceğiz ama şu andaki ipuçları Apple’ın bu şekilde bir güncelleme haritasının firma tarafından çizileceğini gösteriyor.

4,7 inçlik iPhone 6’nın üretimine başladığı şu dönemde Apple’ın telefonunu henüz tamamlanmayan bir işletim sistemi ile test etmediğini de varsayarsak iOS 8’in Kasım – Aralık aylarında çıkacağı söylenen 5,5 inç iPhone 6 ile birlikte bizlere sunulacağını öngörmekteyiz.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/iph...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0