Görüş Bildir
Haberler
The Interview'dan İlk Hafta Sonu Raporu

The Interview'dan İlk Hafta Sonu Raporu

Onedio Medya
29.12.2014 - 10:34 Son Güncelleme: 29.12.2014 - 13:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birkaç küçük sinema salonu ve internette yayınlanan olay film Interview'dan ilk rakamlar geldi.

Sony'nin neredeyse dünya savaşı çıkaracak olan komedi filmi Interview'ı vizyona koymayı kabul eden 331 bağımsız sinema salonunda hafta sonu boyunca 1 milyon dolarlık bilet satışı yapıldığı açıklandı.

Büyük sinema salonu zincirlerinin, filmi güvenlik riski nedeniyle gösterime almayı kabul etmemesi sonrasında sadece küçük sinema salonlarında ve ABD ile Kanada'da gösterim şansı bulan filmin ilk hafta sonunda ulaştığı bilet satış rakamı çok büyük bir kazanç sağlamasa da dikkat çekici.

Sony'nin filmi internetten Video On Demand sistemiyle kiraya çıkarması ise, film endüstrisinin daha fazla dikkatini çekmişti ve o satış sisteminde ilk hafta sonu gelirinin 5 milyon doların üstüne çıktığı anlaşıldı. Filmin VOD sisteminde yarattığı gelirin daha da artması halinde, VOD kanalları sinema endüstrisi için, sinema salonlarından daha öncelikli hale gelebilir. Böylece, sinema salonlarında vizyona girmeden önce internetten satışa çıkacak filmlerin sayısı hızla artabilir.

Bu arada, Interview filminin yapım ve pazarlama maliyetinin 90 milyon dolar olduğu biliniyor. Bakalım, film maliyetini karşılayabilecek mi?

CHIP Online

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/intervie...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın