Görüş Bildir
Haberler
İnterrail Candır Hiç Birşeye benzemez

İnterrail Candır Hiç Birşeye benzemez

Murat Kuşay
06.12.2014 - 07:11 Son Güncelleme: 07.12.2014 - 18:05

Barcelona to Madrid treni

Barcelona to Madrid treni

Trende geçireceyin zaman diliminde illaki canın bir an sıkılınca selfie yapacaksın :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madrid Chamarin

Madrid Chamarin

Özel ve güzel bir otelin hemde semtin ismi Madrid Chamartin :) Ama paran olmadığı için kalamazsın ama en azından önünde selfie yapılır :)

Hendaya - Madrid to Lisboa ( lizbon )

Hendaya - Madrid to Lisboa ( lizbon )

Fransa Hendaye 'den gelip İspanya Madrid oradan da Portekiz'in başkenti Lizbon'a giden tren gelir :)  Ama portekizcesi Lisboa ( Lijboa ) Aman dikkat çünkü lizbon treni bekliyorum deyince kimse niye anlamıyor diyordum 40 yıllık lizbon oldu Lijboa :) Yolculuk devam eder...

Bende tanımıyordum ama bu kadar iyi bir insan olamaz.. :) Kanka olduk yol boyunca sohbet ettik İspanya 'da çalışıyormuş ama Portekizliymiş.. merak ettim sorduydum Portekizli nasıl denir diye cevabı: Portuguesas, biraz zor söyleniyor Portugezış diye söyleniyor neyse yeni bir şey daha öğrenmiştim ..Bizim kolay Türkler , , İlginçolan kimse Turkey deyince anlamıyor Turquia deyin not. :)

Lisboa Santa Apolonia (Lisbon Santa Apolonia)

Lisboa Santa Apolonia (Lisbon Santa Apolonia)

Sabaha karşı Dünya'nın bir ucundasındır. Burası Lizbon St.Apolonia ülkenin heryeri futbolcu ismi gibi ama St. Azizlerin lakabıymış bizdeki hoca vs. gibi ..

Bütün gün dolaştıksan sonra kalacak yer ararken bir zenci şurda bir pansiyon var dedi ve bu kadını aradı :) Bu kadının pansiyonunda kaldım zannedildiği gibi interrail 'ciler sokaklarda yatmıyor çok iyi insanlar la tanışabilecegin güzel hosteller'de kalıyorsun fiyatı 'da uygundu :) Tabi gece boyunca çıkıp fado müzik yapılan barlarda takıldım ama olsun :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Porto ,

Porto ,

Porto, Lizbon dan daha çok hoşuma gitti desem yalan olmaz :) bir nehir üzerinde tonla yanyana köprüler güzelliğinin sırrı 'da Eiffel 'i yapan mimar'ın yapmış olmasıymış ..zaten tonla resim var internette Porto görseller'den bulabilirsiniz demek istediğim bu ülkeye gelirseniz Lizbon'la sınırlı kalmayın PORTO var unutmayın :)

Aman Allah 'ım burası nere ? sanırım yine kayboldum kaybolmayan İnterrail 'ci yoktur.. :)

Sintra Portekiz ( Portugal ) Nice way

Sintra Portekiz ( Portugal ) Nice way

Adı Nice way :) Bu kadar şirin bir hostel olamaz , trende tanıştığım bir kız Sintra 'ya git demişti ve haklıymış herkez Lizbon'u Porto'yu bilir fakat asıl cennet Sintra demişti ve bende onu sözüne inandım iyi ki de dinlemişim Sintra 'yı görsellerden bakın derim Kayıp cennet Şehri :) https://www.google.com.tr/search?q=nice+way+sintra&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yZqCVL46hq1RlMOD6A8&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=624#tbm=isch&q=sintra+portugal

Bir Bilet Al

Bir Bilet Al

Anlatabilecğim çok şey var fakat kısa bilgiler vereyim dedim Gizem Altın nance kitabını yazmış :) Şimdi hak verdim zaten kapak ta bu fırsat 'ı değerlendirmeyen eşşektir o  diyor :) Ama %100 haklı :) Ve son sayfası ve benim yaşam tarzım.. Teşekkürler  https://www.facebook.com/video.php?v=917890508223746&pnref=story

Yalnızsındır ve her şeye hazırsındır

Hiç bilmediğin bir ülkede 14:00 da kalkacak olan treni beklemek için beklersin nereye gittiğin bellidir istikamet Barselona =>  Madrid 'tir kimin yanına gideceksin ? Nereye gideceğini nerde kalacğını bilmeden ama gidersin :D bu gidişide sabırsızlıkla merakla beklersin ... Bakmışsın Madrid'desin :) Averece dolaşırsın, Sevilla sonra  vs.. gezesin gelmişken Portekize gideyim dersin akşama 21:30 gece trenine yer ayırtırsın İspanya'dan, Portekiz'den diğer Avrupa ülkelerinden insanlarla tanışırsın hiç tanımadığın insanların  sana ömrün boyunca unutamayacağın yardımlarına hayret edeceksin demekki bunlar sadece Türkiye ' de olmuyor muş :) diyeceksin elinde bir harita , bir bilet ve Gizem altın nance 'nin Bir bilet al kitabını okuyacaksın son sayfasıyla gaza geleceksin :) Madrid'den çıktık sanırım tren yarım saattir bekliyor ne oluyor diyeceksin farkedeceksin ki sınır kapısında gecenin 2 sinde elinde bir fener 'le dolaşan görevli pasaportunu göstermeni isteyecek tırsacaksın bir anda :) bekleyiş bitecek herkezin saatini ayarladığını farkedeceksin çünkü Avrupa'da güneşin en geç battığı ülkeye geçiyorsun zaman 1 saat geriye gelecek yolculuğun kısa hikayesi başlasın.. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0