Görüş Bildir
Haberler
İnternetten Satış Yaparak Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

İnternetten Satış Yaparak Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

Yılmaz KAYA
17.02.2014 - 01:34 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 11:22

İnternetten Satış Yaparak Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

İnternetten online olarak ürün satışı yapıp para kazanmak istiyorsunuz fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızı detaylı bir şekilde inceleyerek sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Kendinize ait bir sanal mağaza açarak ve bu sanal mağaza üzerinden ürünlerinizi fotoğraf, açıklama ve fiyatları ile birlikte paylaşarak pazarlayabilir, elinizde bulunmakta olan ürünlerin satışını online ödeme sistemlerini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi vermeden önce online satış yapılan sitelerinin güvenliğinin nasıl olması gerektiğine dair bilgi verelim.

ONLİNE SATIŞ YAPAN SİTELERİN GÜVENLİĞİ NASIL OLMALI

İnternetten online satış yapmak suretiyle para kazanmak istiyorsanız web sitenizin güvenli olmasına oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Hem site üzerinde hem de sunucu üzerinde güvenlik önlemlerinin son teknolojilerin kullanılarak alınması gerekmektedir. Sunucu üzerinde sitenizin güvenliği ve veri kaybı yaşanmaması için IPS / IDS, Firewall ve RAID5 güvenlik ve yedekleme önlemlerinin alınmış olması gerekir. Eğer sunucunuzda bu önlemler alınmış ise saldırılara, tehditlere ve veri kayıplarına karşı güvenliğinizi garantiye almışsınız demektir.

Bununla birlikte site üzerinde şifreleme sistemleri de hem sizin hukuksal açıdan hem de müşterilerinizin kart ve diğer bilgilerinin korunması açısından kullanılması gereken sistemlerdir. Özellikle 128bit SSL ya da daha gelişmişi olan 256bit SSL şifreleme sistemi kesinlikle sitenizde kullanılmalıdır.

GÜVENLİK ALTINA ALINAN SİTE ÜZERİNDEN ONLİNE SATIŞ YAPARAK PARA KAZANMA

Eğer sanal mağazanızın güvenliğinde yukarıda bahsedilen özellikler var ise, gönül rahatlığı internet üzerinden online satış yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Satın alacağınız e-ticaret paketinde yukarıda anlatılan özellikler var ise sırası ile dikkat etmeniz gerekecek diğer iki özellik sitenizin tasarımı ve kullanılabilecek ödeme sistemlerinin sayısıdır. Şimdi de bu konular hakkında kısa bilgilendirmeler yapalım.

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPARAK PARA KAZANILMASINI SAĞLAYAN SİTELERİN TASARIMI NASIL OLMALI

Aklınızda internet üzerinden online satış yapmak varsa ve kısa bir süre içerisinde hedeflediğiniz parayı kazanmak istiyorsanız bilmeniz gerekir ki site tasarımınızın kaliteli, orijinal ve eğer yapılabiliyorsa sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirilmelidir. Ait olduğunuz sektörü kimse sizden dahi iyi bilemez. Ve bu nedenle sizin site tasarımınızda yönlendirmeler yapmanız gerekmektedir. Bu sebeptendir ki bir e-ticaret paketi satın almadan önce geliştirilebilir bir tasarımının olup olmadığına bakmanız gerekir.

ONLİNE ÖDEME SİSTEMLERİNİN OLMASI İNTERNET ÜZERİNDEN PARA KAZANMAYI NASIL ETKİLER

Kullandığınız E-ticaret sitelerinde mevcut olan ödeme sistemi sayısı ne kadar fazla ise ulaştığınız müşteri sayısı da o kadar fazla olur. Örneğin müşterilerinizin kredi kartı olabilir fakat nakit parası olmayabilir. Faturalı hat kullanıyordur fakat kredi kartının limiti bitmiş olabilir. Kargoda kapıya nakit ödeme yapabilecektir fakat kredi kartı kullanmıyor olabilir. Bu nedenle internet üzerinden hedeflediğiniz parayı kazanmak istiyorsanız bütün ödeme sistemlerinin sorunsuz bir şekilde sitenize entegrasyonunun sağlanıp sağlanmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kaynak: http://parakazanmaninsirri.blogspot.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0