Görüş Bildir
Haberler
İnternette Reklam Vermek Ne Kadar Mantıklı?

İnternette Reklam Vermek Ne Kadar Mantıklı?

Tahir Dinç
16.04.2016 - 17:31

Reklam Stratejisine Yön Verecek Temelde Bir Konu

Bir çok reklam verecek merci varken 'neden bir internet sitesine' reklam vermek daha mantıklı olabilir. Bu konuya değinelim istedim. İnternet reklamının genel olarak artısı diğer reklam mercilerine göre çok daha fazla. Elbette bu sebeple bakacağımız kriterlerde İnternet reklamcılığı daha mantıklı görünüyor.

Öncelikle verdiğiniz meblağ karşılığında alacağını ziyaretçi ve ziyaretçinin yüzdelik olarak ne kadarının aksiyon aldığını bilmektesiniz. İşinizle alakalı kritik bir karar olan reklam verme olaylarında işi tehlikeye atmıyorsunuz. Aksiyon alan kullanıcıdan ne kadar kazandığınızı ve reklama harcadığınız para karşılığı ne kadar kar elde ettiğinizi bilmektesiniz.

Eğer tüm bu veriler elinizde ise profesyonel bir reklam danışmanı size tüm reklam harcamalarınızda ne gibi kazançlar elde ettiğinizi grafikler halinde gösterebilir. Hatta Facebook, Google ve Onedio gibi portalların geri dönüşlerini ayrı ayrı inceleme fırsatınız da var.

İşte bu çok güçlü izleme oranları İnternet Reklamcılığını bir üst kademeye taşıyor. Örnek vermek gerekirse Google Adwords hizmetleri dünyanın en büyük reklam mercisi ve en ciddi dönüşlerin sağlandığı yer. Bu konuda Profesyonel Adwords Uzmanı bir çok kişi sertifikalı şekilde hizmet veriyor.

Sadece Google değil Facebook noktasında da olabildikçe özelleştirerek direk alakadar kitleye ulaşmak mümkün. Bu sayede mevcut müşteri olmasına en yakın kitleye ulaşmanızda mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın