Görüş Bildir
Haberler
'İnternet Yasasına Onay Verirse Unfollow Ederim'

'İnternet Yasasına Onay Verirse Unfollow Ederim'

Onedio Medya
07.02.2014 - 16:39 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 17:14

İnternet Yasasına Onay Verirse Unfollow Ederim

Hasip Kaplan: Meclis'ten geçen düzenleme Cumhurbaşkanı'nın önüne gittiği zaman, bunun içinde 4 saat içinde sansür gibi hükümler var. Bu kadar hassas konuda veto etmesi gerektiğini düşünüyorum

T24

Hülya Karabağlı / ANKARA

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan , internet düzenlemesiyle ilgili “Cumhurbaşkanının bunu veto etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar özgürlükçü olduğunu göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı Twitter’ı benden daha iyi kullanıyor. 3 milyonun üzerinde takipçisi var. Meclis’ten geçen düzenleme önüne gittiği zaman, bunun içinde 4 saat içinde sansür gibi hükümler var. Bu kadar hassas konuda veto etmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer, veto etmezse Twitter’de sileceğim Cumhurbaşkanı’nı, takip etmeyeceğim”

TBMM’de 5. Demokratikleşme Paketi hakkında basın toplantısı düzenleyen Kaplan, “atanmışların ve üniformalıların korunan insan konumuna getirildiğini, seçilmiş insanların istenilen şekilde yargılanabilmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyerek, “Seçilmiş bir belediye başkanı örneğin alınan bir kararı yapmayınca yakasına yapışacaklar” dedi.

“Hasta hükümlüler var, ölüm döşeklerinde, 163 tanesi ölüm döşeğinde, 560 tanesi ölüm sınırında. Müzahir fişlemesi ne demek arkadaşlar, bunu bizzat Adalet Bakanlığı yapacak. Bunun adı kolektif suçlamadır” dedi.

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/cumhurbaskani...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0