Görüş Bildir
Haberler
Internet Explorer iOS ve Mac'te!

Internet Explorer iOS ve Mac'te!

ATKN
04.11.2014 - 11:32

Microsoft'un klasik tarayıcısı Internet Explorer'ı iOS, Mac ya da Android'de kullanabilirsiniz. Tarayıcının son sürümü Azure Remote Uygulaması sayesinde tüm platformlarda çalışıyor.

Kimilerinin pek sevmediği kimilerinin de asla vazgeçemediği Microsoft'un klasik tarayıcısı Internet ExploreriOS, Mac ya da Android platformlarında görmek birçok teknoloji severi şaşırtacaktır. Zira, adı Windows ile özdeşleşmiş IE uzun yıllardır bir başka platformda görülmüyor.

Bir dönem Mac'te...

2000 'lerin başlarında Apple ve Microsoft 'un arasındaki özel anlaşma nedeniyle kısa bir süre Mac OS 'un varsayılan tarayıcısı olan Internet Explorer 'ın o yıllardan Windows dışında sürümü çıkmadı. iOS , Mac ve Andoid gibi platformlardaki alternatif tarayıcılara rağmen Microsoft IE'yi bu platformlar için geliştirmeye pek yanaşmadı.

Uzaktan test edin

Buna rağmen, şirketin yeni kullanıma sunduğu Remote IE servisi ile Internet Explorer'ın en son sürümü artık birçok cihazdan denenebilir olacak. Mac, iOS ya da Android'de Microsoft Azure RemoteApp 'i cihazınıza indirerek burada yer alan sayfadan Microsoft ID 'niz ile Remote IE betasına kaydolmanız gerekiyor. Ardından cihazınızdan aynı Microsoft ID ile uzak bilgisayara bağlanarak en son IE sürümünü kullanabilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/internet-explo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0