Görüş Bildir
Haberler
Instagram Kullanıcılarının Vazgeçemeyeceği 7 Efsane Uygulama

Instagram Kullanıcılarının Vazgeçemeyeceği 7 Efsane Uygulama

Eran Karabas
04.08.2016 - 12:28

Telefonunuzda bulununca insana güven veren Instagram arkadaşı uygulamalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Takipçiler+

7. Takipçiler+

Instagram kullanıcıları için takipçilerini bir arada tutmak zor iş. Hele bu devir de daha da zor. Düşünün ki; “O” sizi takip etmeyi günler hatta haftalar önce bırakmış ama siz hala O’nu Instagram’da takip ediyor hatta fotoğraflarını beğeniyorsunuz. İşte bu problemin önüne geçmeye çalışan bir sürü uygulama duyduk gördük hatta denedik. Karşılaştığımız sonuç ise profilimizden haberimiz olmadan paylaşılan zayıflama hapı ve takipçi sayını arttır temalı spam fotoğraflar oldu.

Takipçiler+ uygulaması bu güveni sağlamış, takipçilerimizle ilgili hemen hemen bütün istatistikleri görmemizi sağlıyor. Kimlerin Instagram profilini yeni takip ettiği, geri takip etmediklerim, profilimi unfollow edenler, beni takip etmeyenler… gibi istatistiklere erişim olanağı sağlıyor. Aynı zamanda uygulama için satın almalarla Instagram profilinizi engelleyenler, yorum ve beğenilerini silenler gibi istatistiklere de erişebiliyorsunuz.

Aşağıdaki linklerden ücretsiz indirilebilir;

IOS

Instagram için Takipçiler + Pro uygulaması - Takip Etme Yönetim Aracı App Store’da

Android

Instagram için Takipçiler+ - Google Play'de Android Uygulamaları

6. Facetune

6. Facetune

Facetune, eğik burnunuzu düzelten, kassız vücudunuza geniş omuzlar kazandıran bir fotoğraf rötuşlama uygulaması. Bir nevi size fotoğraflarınız üzerinden yüzünüzde küçük estetik operasyonlar yapma imkanı sağlıyor. Siz siz olun yine de anlaşılır şekilde yapmamaya dikkat edin. Instagram’da yüzümü rötuşlayacağım diye dalga konusu olmayın.

Facetune paralı bir uygulama, şu linklerden indrilebilir;

IOS (10,49 TL)

Facetune on the App Store

Android (10,00 TL)

Facetune - Google Play'de Android Uygulamaları

5. Dualist

5. Dualist
dualist.co

Dualist, Instagram fotoğraflarınızı kategoriler altında yarıştırdığınız bir uygulama. “Yahu bu fotoğrafım çok çok güzel bir fotoğraf” dediğiniz nokada Dutalist devreye giriyor. Çeşitli kategorilerde de ikili şekilde karşınıza gelen fotoğraflardan en iyilerini seçerek birinci yapmak için kolları sıvıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından farklı Instagram kullanıcılarının mükemmel fotoğraflarını keşfederken bir yandan da yarışma heyecanını yaşıyorsunuz. Bu sebeple Dualist de Instagram fotoğraflarına güvenen kullanıcıları, diğer kullanıcılarla çarpıştırıyor. Yakında adını daha sık duyacağız gibi duruyor.

Şimdiik sadece IOS sürümü bulunan Dualist aşağıdaki linkten indirilebilir;

Dualist - Get More Attention on Instagram and Discover Others on the App Store

4. Giphy Cam

Giphy Cam, son dönemde revaçta olan gif akımına ayrı bir boyut getirmiş uygulamalardan. Instagram’da gördüğümüz Phhhoto ve Boomerang’la yapılmış gif’lere benzeri olmayan efektlerle ayrı bir soluk getirmiş. Sıkıcı sıkıcı gifler paylaşmak yerine eğlenceli bir alternatif.

GIPHY CAM de şimdilik sadece IOS için hizmet veriyor;

GIPHY CAM. The GIF Camera on the App Store

3. VSCO ve Afterlight

3. VSCO ve Afterlight

Instagram filtrelerinin yetersiz olduğu noktada devreye giren iki muazzam uygulama. İkisini birbirinden ayrımak çok güç ondan tek madde altında incelemek gerekir. Şu an Instagram’a konan çarpıcı fotoğrafların çoğunda VSCO ve Afterlight uygulamalarının etkilerini görebiliyoruz. Bu iki uygulama da her Instagram kullanıcısının envanterinde bulunması zorunlu uygulamalardan.

VSCO

Arayüzü ve kullanım kolaylığı çok rahat. İçindeki filtreler de inanılmaz bir estetik oluşturuyor. Taşı toprağı çeksek sanatsal bir boyut kazanıyor. Afterligh’tan farkı bedava olması. Uygulama içinde çeşitli filtreler satın alınabiliyor.

IOS

VSCO on the App Store

Android

VSCO - Google Play'de Android Uygulamaları

Afterlight

Afterlight da VSCO ile benzerlik gösteren ama sanatlı, puslu, entelli fotoğraflar çeken Instagram kullanıcıları için biçilmiş kaftan. Öyle filtreler mevcut ki bir anda fotoğrafımızı İsveç’te çekilmiş gibi buluyoruz. Uygulama ücretli olmasına rağmen kesinlikle vereceğiniz cüzzi miktarı sonuna kadar hakeden bir uygulama.

IOS (2,69 TL)

Afterlight on the App Store

Android (2,08 TL)

Afterlight – Android Apps on Google Play

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Pic Stitch

2. Pic Stitch

Kimse Instagram’ında onlarca fotoğraf ardı ardına görmek istemez. Pic Stitch de bunun önüne geçen bir kolaj uygulaması. Aslında Instagram’ın kendi içerisinde ufak bir eklentiyle de kolaj yapmak mümkün. Fakat Pic Stitch hem kolay kullanımı hem de video ve fotoğraf kolajı yapabilmesiyle çok daha rahat bir uygulama. Üstelik videolara müzik de eklemek mümkün. 245 tane şablon sunuyor aralarından seçin seçebildiğiniz kadarını. Kolaj yapmayı sevenler için fazla özellik sunan ve rahat kullanımlı bir uygulama.

IOS

Pic Stitch - #1 Photo and Video Collage Maker on the App Store

Android

Pic Stitch - #1 Collage Maker - Google Play'de Android Uygulamaları

1. Perfect 365

1. Perfect 365

Kim Kardashian ve kız kardeşlerinin de kullandığı bir uygulama. “Yüzümde siyah nokta çıkmış” , “Alnımın ortasında bu nasıl bir sivilce cumhuriyeti?” gibi söylemlere karşı geliştirilmiş. Fotoğraflarda yüzünüzü bir anda usta makyözlerin elinden çıkmış gibi pürüssüz hale getiren bir rötuş uygulaması. Instagram’da özellikle fotoğraflarda görünüşlerine ekstra dikkat eden kızlarımızın vazgeçilmezlerinden.

Aşağıdaki linklerden ücretsiz indirilebilir;

IOS

Perfect365 - Custom makeup designs, tutorials and beauty tips on the App Store

Android

Perfect365: One-Tap Makeover - Google Play'de Android Uygulamaları

BONUS

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın