Görüş Bildir
Haberler
Instagram Kızlarının Olmazsa Olmaz 10 Paylaşımı

Instagram Kızlarının Olmazsa Olmaz 10 Paylaşımı

selin aysin
04.11.2014 - 11:34 Son Güncelleme: 04.11.2014 - 14:22

Hayatımızın bir parçası haline gelen Instagram'ın olmazsa olmaz görselleri. Mutlaka kendinize ait bir parça bulacaksınız bu görsellerde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kahvaltı

10. Kahvaltı

Sırf kahvaltı görseli koymak için dışarıya çıkan bir kitle olduğu aşikar. Saniyede 152156 fotoğraf çekmelerinden tanıyoruz bu insanları. 40 bin tane programla editledikleri kahvaltı tabağındaki peynir bile tanınmaz hale gelir.

9. Kitap + kahve

9. Kitap + kahve

Hem entelim hemde rahatına düşkün odamda çok güzel mesajı verilen bu fotoğrafların saatlerce kolaj oluşturmaya çalıştığınızı biliyoruz kızlarcım kasmaya gerek yok :)

8. Pahalı ayakkabı görseli

8. Pahalı ayakkabı görseli

Yeni ayakkabı mı aldın hemen instagrama koymalıyım. Dost var düşman var herkes görsün üstelikte 'X marka yeni bebeğimm' çok yakışmış dimeeee

7. Aksesuar

7. Aksesuar

Aldıkları takıları anında instagramda paylaşmayan bizden değildir ! E tabi bunun içinde önce güzel bir giyinip süslenmek lazım. Tercihen derin dekolteler like sayısını arttırır.

6. Telefon

6. Telefon

Özellikle yeni çıkan bir telefonu anında paylaşmak şart. Malum Iphone 6 pahalı bir telefon kabı çekiyormuş gibi gösterip inceden ıphone 6 aldım ben mesajı vermeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Tatil

5. Tatil

'Havai'ye tatile gittim döncem. ' Kendi Kilyos'ta ruhu Havai'de kız itemi.

4. Yemek

4. Yemek

'Çok güzel makarna yaptım hmmm elime sağlık'  sanki imam bayıldı yaptı makarnayı 8 yaşında ki çocuklarda yapıyor tatlımmm

3. Hayvan

3. Hayvan

Bilimum sevimli hayvan görseli hayır yolda görseniz yolunuzu değiştiriyorsunuz zaten uzaktan uzaktan sevmeyin gidip iki sevin, karınlarını doyurun ki sevap işleyin.

2. Göz

2. Göz

Eskiden sadece renkli gözlü olanların bolca attığı görseller ile sınırlı iken artık ipin ucu kaçtı ve herkes gözlerinin fotoğrafını atmaya başladı. Hayır bir de dünyanın makyajını yapıp altına yazmıyorlar mı doğal hali diye...

1. Selfie

1. Selfie

Bir taşta iki kuş. Hem saçma sapan surat ifadesi hem de selfie Instagram'ın vazgeçilmezi. Pskolokların dediğine göre selfie çeken insanların ciddi sorunları varmış valla kızlar dikkat!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
6
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın